Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Άνοιξε και ο Δήμος Ηρακλείου θερμαινόμενο χώρο
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,15/02/2021

 ...

Από σήμερα το πρωί λειτουργεί ως θερμαινόμενος χώρος για όσους το χρειάζονται το 1ο ΚΑΠΗ (Πολυτεχνείου & Ελπίδος)  ...

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου:


Οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται αλάτι έως τις 13.00 από τις δημοτικές εγκαταστάσεις της οδού Καλαβρύτων (γήπεδα Κύμης, δίπλα στον Βασιλόπουλο). Μετά από αυτή την ώρα μπορούν να κλείσουν ραντεβού απευθυνόμενοι στο Δήμο με τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας.
❄️Η Δημοτική Συγκοινωνία (Γραμμή 1) λειτουργεί κανονικά
❄️Το Α' ΚΑΠΗ (Πολυτεχνείου & Ελπίδος) θα παραμείνει ανοικτό ως θερμαινόμενος χώρος. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κίνηση υπέρ των ορίων που θέτουν τα όρια των μέτρων για την προστασία της πανδημίας θα χρησιμοποιηθεί και άλλος δημοτικός χώρος.
❄️Οι Ηρακλειώτες μπορούν να απευθύνονται για όποιο πρόβλημα και σοβαρή ανάγκη προκύψει (εγκλωβισμός, προμήθεια αλατιού κτλ) στα τηλέφωνα:
Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημότη 15277
Γραφείο Δημάρχου 2132000106 & 2132000102
Υπηρεσία Περιβάλλοντος 2102830374 & 2102838065 (σε αυτά και απογευματινές ώρες) ή να επικοινωνούν πιο εύκολα και χωρίς αναμονή με mail στην διεύθυνση periballon@iraklio.gr. Επιπλέον, εάν η κακοκαιρία δυσκολέψει τις απαραίτητες μετακινήσεις, ο Δήμος διαθέτει τα υπηρεσιακά επιβατικά του οχήματα για την εξυπηρέτηση πολιτών που πρέπει να μετακινηθούν για σοβαρούς ή επείγοντες λόγους (π.χ. Υγεία, ΑμΕΑ κτλ).


dhmarxeiohrakleiou56.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων