Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Στον πρόεδρο της ΟΣΥ για την επέκταση της γραμμής 3 του τρόλεϊ
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,12/02/2021

 .......

Κοινή ανακοίνωση των Αλέκου  Γούλα,Ευτυχίας  Παπαλουκά,Ιωάννη  Ουσταμπασίδη,Κωνσταντίνου Τομπούλογλου και Πέτρου  Λαζαρίδη .......

    Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε  συνάντηση των Δημοτικών Συμβούλων ΝΦ-ΝΧ  Αλ. Γούλα, Ι. Ουσταμπασίδη, Κ. Τομπούλογλου και Π. Λαζαρίδη  με τον Πρόεδρο της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΟΣΥ) Βασίλη Ξυπολυτά. Η συνάντηση, στα  γραφεία της εταιρείας, είχε ως θέμα την πρόταση των 5 Δημοτικών Συμβούλων (συμπεριλαμβανομένης και της  Ε. Παπαλουκά, η οποία απουσίαζε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων) για επέκταση της υφιστάμενης γραμμής τρόλεϊ Νο. 3 ως την περιοχή "Βλάχου" στη Βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια. Η πρόταση  υπερψηφίσθηκε τον Οκτώβριο του 2020  από το Δημοτικό Συμβούλιο ΝΦ-ΝΧ  καθώς αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της Βόρειας Φιλαδέλφειας και όχι μόνο.


    Έπειτα από διεξοδική συζήτηση και εξέταση της πρότασης προέκυψε η αναγκαιότητα  υλοποίησης αυτής και εξετάστηκαν και εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις, όπως  η δημιουργία νέας  λεωφορειακής γραμμής με τερματικό σταθμό την περιοχή "Βλάχου" στη Βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια. Για την εξυπηρέτηση αυτής θα μπορούν μάλιστα να χρησιμοποιηθούν και νέας τεχνολογίας οχήματα, από αυτά που προβλέπεται να ενισχύσουν προσεχώς τις αστικές συγκοινωνίες για να περιοριστούν τα φαινόμενα συνωστισμού, γεγονός ιδιαίτερα αισθητό στα μέσα μαζικής μεταφοράς  που  διέρχονται μέσω των οδικών αρτηριών του Δήμου  ΝΦ-ΝΧ.


    Σημαντική παράμετρος της συζήτησης θεωρείται και η δυνατότητα υποστήριξης από τις Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΟΣΥ)  της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΝΦ-ΝΧ  για τη δωρεάν  μεταφορά των φοιτητών του Δήμου προς τα ΑΕΙ. Στην κατεύθυνση αυτή  θα απαιτηθεί και η συνεργασία των όμορων δήμων.


    Για την επίσπευση και ευόδωση των προτάσεων αυτών θα πραγματοποιηθούν προσεχώς νέες συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς. 

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αλέκος  Γούλας

Ευτυχία  Παπαλουκά

Ιωάννης  Ουσταμπασίδης

Κωνσταντίνος Τομπούλογλου

 

Πέτρος  Λαζαρίδης  160c3fcec8836f58514832e19e5297d0_XL.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων