Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Δωρεάν tablets στα παιδιά δημοτικών – νηπιαγωγείων από τον Δήμο
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,12/02/2021

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου .......

    Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


   Περί τα 130 tablets μοίρασε στα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών στην τηλεκπαίδευση τώρα που κλείνουν εκ νέου, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας. Όπως έκανε τους προηγούμενους μήνες για τα γυμνάσια και τα λύκεια, έτσι και τώρα, ο Δήμος διαθέτει τα tablets στις διευθύνσεις των σχολείων και εκείνες, με τη σειρά τους, στις οικογένειες των παιδιών που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.


    Τα tablets είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο που δόθηκε και στα μεγαλύτερα παιδιά, με ικανό επεξεργαστή και οθόνη 10 ιντσών για να μπορούν οι μαθητές να παρακολουθούν άνετα το μάθημα.


 

    «Είχαμε προετοιμαστεί δημιουργώντας απόθεμα σε tablets για την περίπτωση που θα έκλειναν ξανά όλα τα σχολεία, όπερ και εγένετο. Έτσι, με την ανακοίνωση των νέων μέτρων προχωράμε στην άμεση διανομή τους στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης μας (γυμνάσια και λύκεια έχουν πάρει ήδη) προκειμένου να διευκολύνουμε το μάθημα, να βοηθήσουμε στη νέα καθημερινότητα των οικογενειών του Ηρακλείου. Παραμένουμε δε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», το σχόλιο της Ασημίνας Παναγιωτακοπούλου, προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.  TABLET.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων