Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Πετάνε στο δρόμο τυφλό πρόσφυγα με πολύτεκνη οικογένεια!
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,10/02/2021

 ......

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας που με διαπαραταξιακή στήριξη και ομοφωνία ξεκίνησε τις εξώσεις προσφύγων που τους βαφτίζει "μη επιλέξιμους" .......

    Από το γραφείο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – καταγγελία:


    Ο κατήφορος στο θέμα του προγράμματος ΕΣΤΙΑ συνεχίζεται χωρίς δυστυχώς να βρει ακόμα πάτο.

    Το ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (όπου συμμετέχουν οι Παρατάξεις Βούρου, Βασιλόπουλου και Γρετζελιά) με ομόφωνη απόφαση ξεκίνησε την διαδικασία εξώσεων προσφύγων που θεωρούνται πλέον «μη επιλέξιμοι» για το πρόγραμμα.


    Ανάμεσα στους πρώτους που δέχονται την “φροντίδα” και τον “ανθρωπισμό” των τοπικών εκπροσώπων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ είναι πολύτεκνη οικογένεια προσφύγων από τη Συρία. Έτσι οικογένεια με τυφλό πατέρα (τα στοιχεία στη διάθεση κάθε υπευθύνου) και 6 παιδιά πετιέται κυριολεκτικά στο δρόμο εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.


    Το κείμενο της έξωσης αποτελεί προσβολή για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ιστορία του Δήμου μας, και θα στιγματίζει τους υπευθύνους. Η περίπτωση δεν είναι η μοναδική. Έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για 28 εξώσεις και έπεται συνέχεια.


    Το έδαφος προετοιμάστηκε με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30/12/2020 που πάρθηκε με τις ψήφους των παρατάξεων Βασιλόπουλου, Τομπούλογλου και Γρετζελιά, όπως είχε καταγγείλει η Λαϊκή Συσπείρωση. Απόφαση που έχει οδηγήσει και σε απολύσεις εργαζομένων στο πρόγραμμα.


    Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταγγέλλει το απαράδεκτο αυτό γεγονός. Καλούμε τη Δημοτική Αρχή και κάθε υπεύθυνο να παρέμβουν άμεσα ώστε να σταματήσει τώρα η απάνθρωπη αυτή διαδικασία.


Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

 

Νίκος Σερετάκηςlaikhsysfilxalk7777.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων