Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Online η αίτηση για την κατάρτιση του Στρατολογικού Πίνακα κλάσεως 2026
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,08/02/2021

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής .......

    Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Ηλεκτρονικά μπορούν και φέτος οι κηδεμόνες των εγγεγραμμένων παιδιών στο Μητρώο Αρρένων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, που γεννήθηκαν το έτος 2005 (Στρατιωτική Κλάση 2026), να υποβάλλουν την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για την απαιτούμενη κατάρτιση του Στρατολογικού Πίνακα, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Δήμου και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, επισυνάπτοντας ως δικαιολογητικό, την αστυνομική ταυτότητα του παιδιού.


    Η διαδικασία είναι απλή. Οι κηδεμόνες πρέπει να μπουν στο iraklio.gr, να προχωρήσουν στην ενότητα Online Εξυπηρέτηση, ακολούθως Αιτήσεις – Πιστοποιητικά ώστε να εισέλθουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξυπηρέτησης του Δήμου. Εκεί θα βρουν την σχετική αίτηση, θα την κατεβάσουν, θα την συμπληρώσουν και θα την επισυνάψουν σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στην πλατφόρμα. Η είσοδος στην διαδικτυακή πλατφόρμα και η αυθεντικοποίηση των χρηστών γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet.


    Φέτος, λόγω των συνθηκών, η online διαδικασία είναι όχι μόνο προτεινόμενη αλλά απαραίτητη, για την ασφάλεια της υγείας των πολιτών. Εντούτοις, στις εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, και μόνο κατόπιν ραντεβού στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας, η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης μπορεί να γίνει με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης (Στ. Καραγιώργη 2, έναντι σταθμού ΗΣΑΠ, 2ος όροφος) πάλι μέχρι την ίδια ημερομηνία, κάθε εργάσιμη ημέρα από τις 9:00 έως τις 13:00, είτε του ενδιαφερόμενου, με την επίδειξη της πρωτότυπης αστυνομικής του ταυτότητας και την προσκόμιση ενός φωτοαντιγράφου αυτής, είτε ενός εκ των δυο γονέων του. Στην περίπτωση αυτή, ο γονέας θα πρέπει να έχει μαζί του τις αστυνομικές ταυτότητες, τόσο του ιδίου όσο και του τέκνου του καθώς και ένα φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του τέκνου.


 

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Δημοτολογίου: 2132000128 - 2132000130 - 2132000268 - 2132000229dhmarxeiohrakleiou55.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων