Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Διατροφή και covid
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,24/11/2020

 ......

Online συζήτηση με τον διαιτολόγο των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ......

  Ο Δήμος Ηρακλείου διοργανώνει σήμερα,24 Νοεμβρίου 2020 και από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα,διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την υγιεινή διατροφή εν μέσω πανδημίας.


  Συντονιστής της εκδήλωσης και αποδέκτης ερωτήσεων και αποριών είναι ο εθελοντής των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Ηρακλείου,Χρήστος Σταυρόπουλος,πτυχιούχος Σχολής Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών .


  Αναλυτικά,η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου έχει ως εξής:


  Ποια είναι η κατάλληλη δίαιτα μέσα στην καραντίνα; Ποιες τροφές θωρακίζουν το ανοσοποιητικό; Ποιες βοηθάνε στο άγχος; Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο εθελοντής διαιτολόγος των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, θα βρίσκεται online την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 19.00 για να απαντήσει σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις των πολιτών γύρω από ζητήματα διατροφής σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την καθημερινότητα όλων.


  Η διαδικασία είναι απλή: μπαίνουμε στην ειδική σελίδα του Δήμου στο facebook Δήμος Ηρακλείου Αττικής – Υγεία & Πρόνοια και στέλνουμε μήνυμα με το ερώτημά μας. Μέσα στο διάστημα των δύο παραπάνω ωρών ο Χρήστος Σταυρόπουλος θα απαντάει επί τόπου σε όποια απορία, ενώ εκείνες που δεν προλάβει να απαντήσει ή σταλούν σε κάποια άλλη στιγμή, θα απαντηθούν σε επόμενη φάση, το συντομότερο δυνατό.


  Εξάλλου, στην σελίδα οι πολίτες μπορούν να στείλουν οποτεδήποτε και οποιοδήποτε ερώτημά τους έχει να κάνει με την υγεία, την πρόνοια και τα προγράμματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.


 

  «Είναι ένα ακόμα εργαλείο αμφίδρομης και άμεσης επικοινωνίας για να μπορούμε να απαντάμε στις απορίες των συμπολιτών μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους», σχολιάζει η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.salads.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων