Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΕΠΙΔΟΜΑ γέννας vs ΕΠΙΔΟΜΑ δημοσίων σχέσεων, προπαγάνδας και αυτοπροβολής Σημειώσατε 2
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,20/11/2020

 ......

Ένα χρόνο μετά την εξαγγελία του Δημάρχου για χορήγηση επιδόματος 1.000 ευρώ για κάθε πρώτο παιδί που θα γεννιέται στο Ηράκλειο ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ,όπως καταγγέλλει ο Γιάννης Φίλανδρος .....

  Με το άκρως δηκτικό και χαρακτηριστικό σχόλιο "ΕΠΙΔΟΜΑ γέννας vs 'ΕΠΙΔΟΜΑ' δημοσίων σχέσεων, προπαγάνδας και αυτοπροβολής Σημειώσατε: 2”,ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΑΚΕΠ - Συνεργασία Π.Βλασσόπουλος,Γιάννης Φίλανδρος καταγγέλλει τη διοίκηση του Δήμου για ανακολουθία και μη υλοποίηση δεσμεύσης αναφορικά με την εξαγγελία του Δημάρχου Ηρακλείου περί πληρωμής επιδόματος 1.000 ευρώ για κάθε πρώτο παιδί που θα γεννιέται σε ηρακλειώτικη οικογένεια.Όπως λέει ο Δημοτικός Σύμβουλος,μέχρι στιγμής καμιά οικογένεια δεν έχει λάβει το επίδομα!Μάλιστα,όπως συνεχίζει ο Γιάννης Φίλανδρος,ο Δήμαρχος δεν αισθάνθηκε καν την ανάγκη να απαντήσει όταν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του τέθηκε το θέμα.


  Αναλυτικά,η δήλωση του Γιάννη Φίλανδρου έχει ως εξής:


“ΕΠΙΔΟΜΑ γέννας vs 'ΕΠΙΔΟΜΑ' δημοσίων σχέσεων, προπαγάνδας και αυτοπροβολής Σημειώσατε: 2”


  Το Δεκέμβριο του 2019 η δημοτική Αρχή ανακοίνωνε, με βαρύγδουπες εκφράσεις, ότι θα χορηγήσει “ … 1.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ…” Σήμερα, ένα χρόνο μετά, το ¨επίδομα¨ αυτό δεν το έχει λάβει ΚΑΝΕΙΣ… Ο κ. Δήμαρχος, στο τελευταίο Δ.Σ. που τέθηκε το θέμα, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει καμμία απάντηση στα πολλά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το θέμα αυτό.

  Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι στο Ηράκλειο σημασία δεν έχει το τι υλοποιείται, αλλά το τι εξαγγέλλεται και πως μέσα από αυτό προβάλλεται η δημοτική Αρχή, άσχετα με το τι τελικά γίνεταιΗ προβολή, ανά το πανελλήνιο μάλιστα, του δημάρχου και της δημοτικής Αρχής επετεύχθη, άρα ¨αποστολή εξετελέσθη…¨ ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ… Τώρα, το αν το εν λόγω επίδομα, ένα χρόνο μετά την πανηγυρική εξαγγελία του, δεν έχει χορηγηθεί σε κανέναν, αυτό, για την διοίκηση του Δήμου μάλλον αποτελεί … ¨λεπτομέρειες¨ !!!

 

Δείτε το σχετικό link της εξαγγελίας του επιδόματος εδώnewborn-thumb-large.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων