Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Είναι στραβός ο γιαλός, ή εμείς στραβά αρμενίζουμε;
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,20/11/2020

 ......

Ανακοίνωση - καταγγελία από τον κοινοτικό σύμβουλο Λυκόβρυσης,Γιώργο Κοκκινά .....

  Ο κοινοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης,Γιώργος Κοκκινάς,έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με τη σημερινή συνεδρίαση του Σώματος όπου επαναλαμβάνονται τα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της 15ης Μαΐου 2020:


  Στις 20/11/2020 θα πραγματοποιηθεί η δια περιφοράς συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου της Λυκόβρυσης. Στην ημερήσια διάταξη μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και τα εξής θέματα:


-  Μείωση δημοτικών φόρων και τελών

-  Ιδιόχρηση του πολυχώρου του ΟΤ9

-  Αξιοποίηση και προστασία της Πύρνας και της παραρεμάτιας περιοχής

-  Ανακαίνιση Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης και της Κεντρικής Πλατείας Λυκόβρυσης

-  Αύξηση του Προϋπολογισμού του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης

-  Λήψη απόφασης για διενέργεια ελέγχου νομιμότητας στο σύνολο των περιπτέρου της δημοτικής ενότητας Λυκόβρυσης


  Ας γυρίσουμε λίγο πίσω στον χρόνο. Την Παρασκευή 15/5/2020, πραγματοποιήθηκε η δια περιφοράς συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου της Λυκόβρυσης. Τα παραπάνω θέματα είχαν προστεθεί στην ημερήσια διάταξη από εμένα. Πάρα ταύτα η ψήφος μου που απεστάλη με ψηφιακό τρόπο (ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΕΡ) είχε αλλοιωθεί με αποτέλεσμα στα πρακτικά της συνεδρίασης, σε τρία θέματα να εμφανίζομαι ΚΑΤΑ, καθώς και στα υπόλοιπα θέματα οι προτάσεις μου εμφανίστηκαν ουσιωδώς παραλλαγμένες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η προσφυγή μου στην Εισαγγελία Αθηνών για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.


  Όμως γιατί τα θέματα αυτά θα τεθούν ξανά στο τραπέζι του Κοινοτικού Συμβουλίου;


  Πρόσφατα ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της Κοινότητας ότι η συνεδρίαση της 15ης Μαΐου θεωρείται άκυρη λόγω έλλειψης απαρτίας, όπως ορίζει η διάταξη για την πραγματοποίηση συνεδριάσεων με τη μέθοδο δια περιφοράς, επομένως θα πρέπει να επαναληφθεί η συνεδρίαση.


  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος είχε γνωστοποιήσει στα μέλη του συμβουλίου πως η απαρτία στα δια περιφοράς συμβούλια καλύπτεται με τέσσερα μέλη (όπου και τέσσερα μέλη συμμετείχαν), και υπερισχύει η γνώμη του προέδρου. Όμως αφότου κινήθηκα νομικά την Δευτέρα 6/7/2020 (σχεδόν δύο μήνες αργότερα), τότε μας γνωστοποίησε ότι το συμβούλιο θεωρείται άκυρο. Αξιοσημείωτο: Οι αποφάσεις εκείνης της συνεδρίασης δεν υπήρξαν ποτέ στην Διαύγεια.


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


 

  Θεωρώ πως το πάνω χέρι της υπόθεσης το έχει η δικαιοσύνη και έως ότου βρεθεί λύση στην υπόθεση δεν θα έπρεπε να υπάρξει καμία επαναληπτική συνεδρίαση. Επιπλέον δηλώνω ότι θα απέχω από την ψηφοφορία των συγκεκριμένων θεμάτων.82743007_3703858306323556_1364099909770280960_o.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων