Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Συλλυπητήρια του Δημάρχου για το χαμό τον Αντώνη Γεωργιάδη
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,19/11/2020

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης .......

  Από το γραφείο τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


  Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Γεωργιάδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.


  Ο Αντώνης Γεωργιάδης, που έζησε επί χρόνια στην Πεύκη, υπήρξε μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής για μια δεκαετία στη Δόξα Δράμας, ενώ ως προπονητής εργάστηκε σε πολλές ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΑΕΛ, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Δόξα Δράμας. Είναι ο προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες σε πάγκους ομάδων επιπέδου Α΄ Εθνικής κατηγορίας, με 586 παιχνίδια. Την τριετία 1989-92 ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, στον πάγκο της οποίας κάθισε σε τριάντα αγώνες.


 

  Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Αντώνης Γεωργιάδης υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έφτασε μέχρι τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας. Για μας ήταν επιπλέον ένας συμπολίτης μας. Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε στην Πεύκη, θα τον θυμόμαστε για το ήθος του, την καλοσύνη του και το χαμόγελο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».georgiadis.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων