Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Καταγγελία της αστυνομικής αυθαιρεσίας
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,18/11/2020

 ......

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης .......

  Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης" καταγγέλλει την αστυνομική αυθαιρεσία και το όργιο καταστολής που έλαβε χώρα στην χθεσινή πορεία για την 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών διαδηλωτών,αλλά και τις αυθαίρετες συλλήψεις που έγιναν.


Αναλυτικά,η ανακοίνωση έχει ως εξής:


  To ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» χαιρετίζει τη συμμετοχή συνδικάτων και συνδικαλιστών στους εορτασμούς του Πολυτεχνείου, ιδιαίτερα το πρωί στη συμβολική κινητοποίηση έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ και το μεσημέρι στα Προπύλαια. Ήταν υποδειγματικές συγκεντρώσεις με βάση τις υποδείξεις των υγειονομικών, μαχητικές, αγωνιστικές που φώναξαν τα διαχρονικά και επίκαιρα συνθήματα του Πολυτεχνείου αλλά και τα αιτήματα που είναι άμεση ανάγκη να υλοποιηθούν για την προστασία της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων μας.


  Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής στα συνδικάτα και στους διαδηλωτές. Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες, αφού αποδείχτηκε ούτε η προστασία της δημόσιας υγείας ήταν πρόσχημα για το χτύπημα των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων.


  Στόχος ήταν ο εορτασμός του Πολυτεχνείου και το μήνυμά του. Ο αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης απέτυχαν. Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι όσοι έχουν προσαχθεί.


  Συνεχίζουμε στο δρόμο των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, των αγωνιστών της εργατικής τάξης. Το Πολυτεχνείο ζει και μας οδηγεί!    

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ   ImgSrc-18-6-3.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων