Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Στρώνουν το προπονητήριο του 3ου Γυμνασίου με μεταχειρισμένους τάπητες;
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,18/11/2020

 .......

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης που περιμένει,όπως αναφέρει η ανακοίνωση της,απαντήσεις καθώς και τα παραστατικά που αποδεικνύουν ότι οι τάπητες είναι καινούργιοι .......

  Με ανακοίνωση της,η Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας καταγγέλλει ότι η επίστρωση του προπονητηρίου του 3ου Γυμνασίου γίνεται με μεταχειρισμένους και συνεπώς φθαρμένους και ακατάλληλους τάπητες και περιμένει από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να διαψεύσει την καταγγελία παρουσιάζοντας και τα παραστατικά που θα αποδεικνύουν ότι οι τάπητες αυτοί είναι καινούργοι κι αχρησιμοποίητοι.


  Αναλυτικά,η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης έχει ως εξής:


  Με χαρά ενημερωθήκαμε από τον τοπικό τύπο για την αυτοψία, που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε έργα που εκτελούνται στο Δήμο μας. Αν έκαναν τον κόπο από τα ανοιχτά γήπεδα της αντισφαίρισης  να κοιτάξουν και στο  «προπονητήριο», που κατασκευάζεται στο χώρο του 3ου Γυμνασίου, θα έβλεπαν την εικόνα που φαίνεται στην 1η φωτογραφία.


  Μπορεί κάποιος να πιστεύει πως πρόκειται για εικαστική παρέμβαση, δυστυχώς όμως η δική μας αυτοψία έδειξε ότι μάλλον έχουν χρησιμοποιηθεί μεταχειρισμένοι τάπητες , όπως φαίνεται καλύτερα στη 2η φωτογραφία.


 

  Με αγωνία περιμένουμε την απάντηση του Αντιδημάρχου για τις προδιαγραφές του έργου και τα παραστατικά για την αγορά του υλικού επίστρωσης.  proponitirio1.jpg
proponitirio2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων