Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Γ.Θεοδωρακόπουλος:Ο προϋπολογισμός του Δήμου φορτώνει με νέα βάρη τους δημότες
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,17/11/2020

 .....

Δήλωση του πρώην Δημάρχου Πεύκης και Επικεφαλής της "Συμμαχίας Πολιτών Λυκόβρυσης - Πεύκης" .....

  Από το γραφείο τύπου της Συμμαχίας Πολιτών Λυκόβρυσης - Πεύκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


  Ο προϋπολογισμός του 2021 που πέρασε η διοίκηση του δήμου από την Οικονομική Επιτροπή είναι αντιαναπτυξιακός, χωρίς κοινωνικά χαρακτηριστικά και προβλέπει μεγαλύτερα βάρη για τους πολίτες, αφήνοντας στο περιθώριο τις ευάλωτες κατηγορίες. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι προβλέπει για τα δημοτικά τέλη μεγαλύτερα έσοδα από τον τρέχοντα χρόνο, αντί να προβλέπει πολύ μικρότερα. Η πρόταση φυσικά δεν έγινε δεκτή αν και ήταν τεκμηριωμένη. Για τον λόγο αυτό ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος τον καταψήφισε. Η ψήφος του ήταν η μοναδική αρνητική από τα παρόντα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.


  Μην ξεχνάμε ότι στη συζήτηση που είχε γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο η δημοτική ομάδα της παράταξής μας (Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Κατερίνα Φασουλά, Φραντζέσκα Αλεξοπούλου και Κώστας Ξανθόπουλος) είχε προτείνει μείωση κατά 10-20 %.


 

  «Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ένα τέτοιον προϋπολογισμό. Την ώρα που η οικογένεια χτυπιέται από παντού, την ώρα που η αγορά βάζει λουκέτα, η ανεργία πάει ξανά στα ύψη και οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει εμείς δεν στεκόμαστε ως δήμος στο ύψος των περιστάσεων. Να μην αναφερθώ τώρα στους νέους που ψάχνουν δουλειά με 250 ευρώ, να μην αναφερθώ στους χαμηλοσυνταξιούχους, να μην αναφερθώ αναλυτικά σε όλες τις κατηγορίες που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα» τόνισε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, κατηγορώντας τη διοίκηση του δήμου για τις αποφάσεις της.  theogianis222222222.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων