Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Σύμβολο των ιδανικών του λαού μας για Ελευθερία και Δικαιώματα το Πολυτεχνείο
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,17/11/2020

 .......

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  ......

  Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


   Ζωντανή μνήμη και κύτταρο Δημοκρατίας, η 17η Νοέμβρη 1973, έγινε το σύμβολο των ιδανικών του λαού μας για Ελευθερία και Δικαιώματα. Επέτειος και μνήμη απαραίτητη για κάθε δημοκράτη, που στηρίζει την μετεξέλιξη για τις θεσμικές κατακτήσεις της πατρίδας αλλά και το πάντα σύγχρονο αίτημα για Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία.


  Θαρραλέο και συνειδητοποιημένο εκείνο το νεολαιίστικο κίνημα που κινητοποίησε το δημοκρατικό αίσθημα των Ελλήνων αλλά συγκίνησε και όλη την Ευρώπη. Θυσία για τα διαχρονικά αιτήματα που αναδεικνύονται σήμερα, πιο επίκαιρα από ποτέ, αφού στις σημερινές συνθήκες της χώρας, ο λαός βάλλεται από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, την δίνη της πανδημίας, και την περιστολή των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων.


  Η κοινωνία μας βρίσκεται και πάλι μπροστά σε κίβδηλα διλήμματα όπως Υγεία ή Δημοκρατία, Εγκλεισμός ή Πρόστιμο, Μισθοί πείνας ή Ανεργία, Τηλεκπαίδευση ή Απουσίες. Στην εκκωφαντική απουσία της πρόληψης και της προάσπισης της υγείας, της μόρφωσης και των δικαιωμάτων του λαού μας, οι Έλληνες και κυρίως οι νέοι μας, δέχονται σήμερα την αμφισβήτηση και την ενοχοποίηση. Η Ελληνική κοινωνία οφείλει σήμερα να αναβιώσει την διεκδίκηση για τα κατοχυρωμένα και δίκαια αιτήματά της, να μην παραμένει σε εφησυχασμό και να τιμήσει στην παρούσα συγκυρία την θυσία των θυμάτων της Δημοκρατίας.syrproonfnx1111.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων