Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Ανακύκλωση μεταχειρισμένων ελαστικών οχημάτων στο Δήμο Νέας Ιωνίας
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,17/11/2020

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου .......

  Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Ιωνίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


  Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημερώνει τους πολίτες ότι ξεκίνησε συνεργασία για την εναλλακτική διαχείριση των μεταχειρισμένων ελαστικών οχημάτων με την εταιρεία ECOELASTIKA Α.Ε., το μοναδικό εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.Α.Ν.) συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης (Σ.Σ.Ε.Δ.) παλαιών ελαστικών οχημάτων του Δήμου.


  Οι πολίτες μπορούν να παραδίδουν τα φθαρμένα ελαστικά των οχημάτων τους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου (τηλ. 210 275600) προκειμένου στη συνέχεια να ανακυκλωθούν.


  Η δράση αυτή αποτελεί μέρος της πολιτικής ανακύκλωσης του Δήμου Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων εφαρμόζοντας την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία.


 

  Στόχευση της Δημοτικής Αρχής είναι η συμβολή της ώστε από τα νέα υλικά παραγωγής να προκύψουν εφαρμογές όπως ελαστικά δάπεδα για προαύλεια σχολείων, παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους, θερμοπλαστικά ελαστομερή, θερμομονωτικά, ηχομονωτικά, αντικραδασμικά, πάγκους και στοιχεία για αστικό εξοπλισμό, αλλά και πολλά άλλα αντικείμενα της καθημερινότητάς μας.elastika.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων