Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Καταγγελία καταστρατήγησης του καταστατικού της Ίριδας
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,16/11/2020

 ......

Από την Λαμπρινή Σπανοπούλου,εκπρόσωπο του Σωματείου Κοινωνικής Πρόνοιας των Απανταχού Ινεπολιτών,η οποία υποστηρίζει ότι,ως μοναδικό αιρετό αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ.,έπρεπε να καταλάβει τη θέση που άδειασε μετά την παραίτηση μέλους του. ......

  Το αναπληρωματικό αιρετό μέλος του Δ.Σ. της "Ίριδας" και εκπρόσωπος του Σωματείου των Απανταχού Ινεπολιτών,Λαμπρινή Σπανοπούλου,διαμαρτύρεται με επιστολή της για την αυθαίρετη,όπως τονίζει,πραξη του Αντιδημάρχου και προέδρου της μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας,Παναγιώτη Βλασσά, να ακυρώσει τη συνεδρίαση που αποφάσισε την τοποθέτηση της ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. στη θέση του παραιτηθέντος κ.Τσεκούρα και να ορίσει ο ίδιος σε αυτή τη θέση την κ.Πετκόγλου, η οποία δεν είναι αιρετή,πράγμα που αντιβαίνει στο καταστατικό της "Ίριδας".


  Με την επιστολή της αυτή,την οποία κοινοποίησε τόσο στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και στους Δημοτικούς Συμβούλους,η κ.Σπανοπούλου ζητάει να ακυρωθεί η απόφαση του προέδρου της "Ίριδας" και Αντιδημάρχου και να τοποθετηθεί η ίδια στη χηρεύουσα θέση του τακτικού μέλους του Δ.Σ.,όπως και το καταστατικό της Εταιρείας ορίζει.


  Για να διαβάσετε αναλυτικά την επιστολή της κ.Σπανοπούλου,πατήστε πάνω στις φωτογραφίες.diamartiria-gia-tin-irida-1.jpg
diamartiria-gia-tin-irida-2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων