Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Σφοδρή επίθεση Αδαμίδη σε Καρπέτα
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,13/11/2020

 ...

Ως "το μεγαλύτερο ηθικό σκάνδαλο της διοίκησης Καρπέτα" χαρακτήρισε ο πρώην αντιδήμαρχος Μάκης Αδαμίδης τα 515.000 οφειλές από ενοίκια της καφετέριας στο Σκεπαστό, που έχασε ο Δήμος από οφειλές του εκμισθωτή. 

 

Η τοποθέτηση Αδαμίδη ΕΔΩ ... 

Εφ΄όλης της ύλης επίθεση (ένα τμήμα της δηλαδή, αφού σε αυτά τα θέματα η προηγούμενη διοίκηση έχει πολλή ύλη) σε οικονομικά ζητήματα εξαπέλυσε ο Μάκης Αδαμίδης, με αφετηρία την απόδοση στο Δήμο Μεταμόρφωσης της καφετέριας στο Σκεπαστό, με απώλεια 515.000 ευρώ από ενοίκια. ΄Χαρακτηριστικά ανέφερε, μεταξύ άλλων : 
 
 

 Το μεγαλύτερο ηθικό σκάνδαλο

 
  "Πρόκειται για το μεγαλύτερο ηθικό σκάνδαλο της διοίκησης Καρπέτα, αυτό με το Σκεπαστό"..."Με το κλειστό κυλικείο του νεκροταφείου, από όπου θα πέρναμε 250.000 ευρώ και με τα παραπάνω 250.000 που πληρώσαμε για ασφάλειες μαζεύεται 1.000.000"...

"Ακούω τον κ. Καρπέτα να μιλάει για απιστία σε μας...Εδώ ταιριάζει η παροιμία φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης".


 
Μ. Καρπέτας: Δε συνομιλώ μαζί του


 
  Ο Μ. Καρπέτας δεν απάντησε επί της τοποθέτησης και των αριθμών. " με εκείνους σαν τον προηγουμένως που μίλησε δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί του.... εκείνο που θα πω μόνο είναι να τον χαίρεστε κύριε δήμαρχε και να αναρωτηθείτε σε ποιο επίπεδο έχει φτάσει το δημοτικό συμβούλιο......Αυτό δεν έχει να κάνει με μεμονωμένες προσωπικές συμπεριφορές έχει να κάνει με το επίπεδο της δημοτικής ομάδας που διοικεί... να τον χαίρεστε κ. Δήμαρχε, εγώ μαζί του για κανένα λόγο και για τίποτα δε συνομιλώ" κατέληξε στη (μη) απάντησή του ο κ. Καρπέτας
 
 
 
Η συνεδρίαση του ΔΣ και ο επίμαχος διάλογος ( 00.45.00 - 1.07.00) ΕΔΩ
 
 
 
 adamidis-karpetas.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων