Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | Βίντεο και ψέματα για τα λεωφορεία
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,12/11/2020

 .......

Ανακοίνωση - απάντηση της Δύναμης Ζωής στα ψέματα και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις χωρλίς αντίλογο του Περιφερειάρχη,όπως αναφέρεται .......

  Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ζωής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


  Ο κ. Περιφερειάρχης επιμένει στις αβάσιμες αιτιάσεις, στα ψέματα και στην επίρριψη των δικών του ευθυνών στη Διοίκηση της Δύναμης Ζωής και τη Ρένα Δούρου.


  Με Δελτία Τύπου και τηλεοπτικές εμφανίσεις, χωρίς αντίλογο, επιμένει να μην δίνει απαντήσεις στο γιατί η Περιφέρεια Αττικής στέρησε από τους πολίτες 92 σύγχρονα λεωφορεία που θα αποτελούσαν «ανάσα» για το στόλο των αστικών συγκοινωνιών ειδικά στη σημερινή συγκυρία της πανδημίας.


  Απαντήσεις που οφείλει στους πολίτες όχι σε μία παράταξη. Αυτό σημαίνει δημοκρατικός έλεγχος και λογοδοσία στους πολίτες.


  «Ψιλά γράμματα» για τη σημερινή Διοίκηση που επιμένει να αποφεύγει την αντιπαράθεση, προτιμώντας την ασφάλεια των μονολόγων με ύβρεις κατά του τέως πρωθυπουργού και της τέως περιφερειάρχη.


  Εδώ και μία εβδομάδα (στις 2 Νοεμβρίου) η Δύναμη Ζωής έχει καταθέσει αίτημα για να συζητηθεί άμεσα το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Δεν λάβαμε καμία απάντηση. Διαπιστώσαμε δε ότι η συνεδρίαση της Τετάρτης, 11 Νοεμβρίου του Περιφερειακού Συμβουλίου περιλαμβάνε 11 θέματα. Και όχι, μεταξύ τους δεν είναι το θέμα των λεωφορείων. Λογικό.


  Οι προτεραιότητες του κ. Πατούλη, όπως διαπιστώνουμε καθημερινά, πόρρω απέχουν από τις αγωνίες των πολιτών, των εργαζομένων που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

 

Είναι θέμα πολιτικών επιλογών: όταν η φυγομαχία συνδέεται με ύβρεις. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά…dzrd1111111111111111111111.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων