Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Γιατί παραμένει κλειδωμένο το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης;
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,11/11/2020

 .......

Αναρωτιέται ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης και Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης,Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ......

  Με ανακοίνωση του,ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Λυκόβρυσης - Πεύκης,Γιάννης Θεοδωρακόπουλος,αναρωτιέται γιατί παραμένει κλειστό το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης.


  Αναλυτικά,η ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Λυκόβρυσης - Πεύκης και πρώην Δημάρχου Πεύκης έχει ως εξής:


  Πολλές απορίες έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, ένας από τα πλέον γραφικούς και φιλικούς στους αθλούμενους χώρος, χωρίς μπετόν και τσιμεντένιες εξέδρες, παραμένει κλειδωμένος ενώ το κυβερνητικό απαγορευτικό των πρώτων ημερών, έχει αρθεί επισήμως από την περασμένη Παρασκευή. Τότε δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που διευκρίνιζε με σαφήνεια σε ποια αθλήματα είναι ελεύθερη η προπόνηση την περίοδο της γενικής καραντίνας, δηλαδή από τις 7 έως τις 30 Νοεμβρίου στάδια. Και μέσα σε αυτά ήταν και ο στίβος.


  Η απόφαση λοιπόν του δημάρχου κ. Μαυρίδη και της προέδρου του Νομικού Προσώπου (ΠΕΑΠ) που ανήκει το στάδιο,κυρίας Νικολαροπούλου, πέρα από το γεγονός ότι είναι ακατανόητη, είναι και μη νόμιμη.


  Ο πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αναφέρει σχετικά:


  « Έχοντας μελετήσει την ΚΥΑ της Παρασκευής αλλά βλέποντας την πόρτα του σταδίου κλειδωμένη επικοινώνησα χτες τηλεφωνικώς με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και τον ρώτησα εάν το απαγορευτικό συμπεριλαμβάνει και το στίβο. Τον ρώτησα γνωρίζοντας την απάντησή του. Μου είπε ότι ακριβώς αναφέρει η ΚΥΑ, δηλαδή ότι στο στάδιο μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα έως 60 αθλούμενοι. Και μάλιστα πρότεινε να ρυθμιστεί ο χρόνος παραμονής τους ανά μια ώρα ώστε να μπορούν να γυμνάζονται ή αλλιώς να περπατούν στις τέσσερις διαδρομές του στίβου εκατοντάδες πολίτες την ημέρα. Του εξήγησα ότι αυτή η πολιτική εφαρμοζόταν από τον Ιούνιο, μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας, έως τις 3 Νοεμβρίου. Και θεώρησε ότι ήταν μια σωστή πρακτική».


  Και πρόσθεσε ο  Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης της μειοψηφίας ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, που έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες να κρατήσει το στάδιο το φιλικό στο περιβάλλον χρώμα :


  «Κατόπιν όλων αυτών καλώ τους υπευθύνους του δήμου, το δήμαρχο κ. Μαυρίδη και την πρόεδρο του ΠΕΑΠ κα Νικολαροπούλου, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανοίξουν την πόρτα του κλειδωμένου σταδίου. Να μην παίζουν, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, με τους κατοίκους της περιοχής μας που κατά εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες επιθυμούν να περπατήσουν ή να κάνουν τζόκινγκ στο στάδιο. Η απόφασή τους θα πρέπει να έχει έναρξη λειτουργίας του σταδίου από τις 07.00 το πρωί και όχι από τις 08.00, όπως γινόταν έως τώρα. Επίσης να συμπεριλαμβάνει τη λειτουργία του σταδίου κάποιες ώρες και τα Σαββατοκύριακα αφού αυτή την περίοδο έχουν ανασταλεί τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου».


 

Αναμένουμε…stadpefk1.jpg
stadpefk2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων