Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΓΑΡΑ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ | Να μετατραπεί σε Κέντρο Αναφοράς Κορονοϊού το Κέντρο Υγείας Μεγάρων
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,11/11/2020

 ......

Ζητάει με επιστολή του στους αρμόδιους φορείς ο Δήμαρχος,Γρηγόρης Σταμούλης ......

  Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, με επιστολή του ζητεί από τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ, το Κέντρο Υγείας Μεγάρων, να γίνει «Κέντρο Αναφοράς Κορωνοϊού».


  Αναλυτικά,η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου καθώς και η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:


  Την περίοδο αυτή, που βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του Κορωνοϊού, ο αριθμός των κρουσμάτων είναι συνεχώς αυξανόμενος και προληπτικά ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης έχει ήδη ζητήσει με έγγραφό του (αριθμ. Πρωτ:18814/21 Οκτωβρίου 2020) στην 2η ΔΥΠΕ να γίνει Κέντρο Αναφοράς του Κορωνοϊού το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ, έτσι ώστε να είναι εύκολη, άμεση και γρήγορη η μετάβαση των συμπολιτών για τη σχετική εξέταση.


  Στο ως άνω έγγραφο, που απευθύνεται στον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό, ο Δήμαρχος αναφέρει:


« Κύριε Διοικητά


Σας γνωρίζουμε, ότι τον Μάρτιο, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας και με την προοπτική, ότι το Κ.Υ Μεγάρων θα γίνει κέντρο αναφοράς για τον κορονοϊό, ο Δήμος δημιούργησε, σε συνεργασία με το Κ.Υ Μεγάρων, εντός του κτιρίου αυτού, χώρο για την υποδοχή και την εξέταση υπόπτων κρουσμάτων κορονοϊού. Δυστυχώς όμως το Κ.Υ Μεγάρων δεν συμπεριελήφθη στα κέντρα αναφοράς για τον κορονοϊό, που ανακοινώθηκαν.


  Την περίοδο αυτή, που βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, που προκαλεί συνεχώς αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα και κατά συνέπεια και στον Δήμο μας, θεωρούμε, πως είναι επιβεβλημένο να γίνει το Κ.Υ Μεγάρων κέντρο αναφοράς για τον κορονοϊό, για τους παρακάτω λόγους.

Α. Η απόσταση στην οποία βρίσκεται το Θριάσιο νοσοκομείο είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την εκεί μετάβαση των πολιτών.

Β. Ο φόβος του συνωστισμού και του συγχρωτισμού, που εκ των πραγμάτων δημιουργείται στο Θριάσιο νοσοκομείο, επίσης αποθαρρύνει την μετάβαση των πολιτών.


  Από τα παραπάνω προκύπτει, ότι η δημιουργία κέντρου αναφοράς για τον κορονοϊό στο Κ.Υ Μεγάρων θα διευκολύνει την άμεση και γρήγορη μετάβαση των πολιτών για την σχετική εξέταση και ταυτόχρονα θα αποφεύγεται ο συνωστισμός και ο συγχρωτισμός στο Θριάσιο νοσοκομείο, το οποίο παράλληλα θα αποφορτιστεί από όγκο εργασιών.


 

  Με την πεποίθηση, ότι αυτή την κρίσιμη περίοδο, που πρέπει με κάθε τρόπο να αποφεύγεται ο συνωστισμός, θα ανταποκριθείτε θετικά στο δίκαιο αίτημα μας και θα δημιουργήσετε κέντρο αναφοράς για τον κορονοϊό στο Κ.Υ Μεγάρων.»k.y.megaron.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων