Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Υποδομές του Άλσους χωρίς συντήρηση για μήνες
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,06/11/2020

 ......

Ανακοίνωση - καταγγελία της Δύναμης Πολιτών ......

  Το γραφείο τύπου της Δύναμης Πολιτών Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση - καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στο Άλσος της πόλης:


  Καταστροφική η αδιαφορία της διοίκησης Βούρου – Ζημιές σε υποδομές του Άλσους αφού έμειναν 10 μήνες δίχως συντήρηση!!!


  Μόλις στις 26/10 υπογράφτηκε το συμφωνητικό για την ετήσια συντήρηση των Η/Μ και λοιπών εγκαταστάσεων της Λίμνης και του Άλσους. Στην ουσία δηλαδή επί 10 μήνες(!) κρίσιμες υποδομές έμειναν χωρίς καμία συντήρηση.


  Η έλλειψη συντήρησης είχε άμεσο αποτέλεσμα: Μια πυρκαγιά στον πίνακα του αντλιοστασίου της Λίμνης προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, ενώ άλλες δυο αντλίες στο Άλσος έχουν καταστραφεί. Το συνολικό κόστος αποκατάστασης αυτών των ζημιών είναι τουλάχιστον 13.000 ευρώ + ΦΠΑ, χρήματα που θα πληρώσει ο Δήμος και θα στερηθούν οι πολίτες από άλλες υπηρεσίες.


 

  Αυτό είναι το καταστροφικό αποτέλεσμα της αδιαφορίας που επιδεικνύει η διοίκηση Βούρου απέναντι στις υποδομές του Δήμου. Παρά τις επικοινωνιακές φανφάρες περί αναβάθμισης του Άλσους, η σημερινή διοίκηση αδυνατεί να φέρει σε πέρας ακόμη και πάγιες υποχρεώσεις του Δήμου. Αρκείται σε φωτογραφίες για να επιδείξει το δήθεν ενδιαφέρον της, την ίδια στιγμή που αφήνει εκτεθειμένες στο έλεος των καταστροφών υποδομές που έχει πληρώσει από την τσέπη του ο λαός της πόλης μας.dp21.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων