Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Κλειστό λόγω κορονοϊού το 1ο Γυμνάσιο
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,02/11/2020

 ......

Ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας του από το υπουργείο Παιδείας και επιβεβαιώνεται από ανάρτηση της διεύθυνσης του ιδρύματος στη σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  ......

  Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη λίστα του υπουργείου Παιδείας που περιέχονται οι σχολικές μονάδες στις οποίες έχει ανασταλεί η λειτουργία λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού,αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης (Κορίνθου 4) για το διάστημα 1 - 14 Νοεμβρίου 2020.


  Την είδηση επιβεβαιώνει η διεύθυνση του σχολείου με ενημερωτική ανάρτηση στη σελίδα του σχολείου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


  Αναλυτικά,η ανάρτηση της διεύθυνσης του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης που επιβεβαιώνει το κρούσμα και γνωστοποιεί την αναστολή λειτουργίας της μονάαδας από 1 έεως 14 Νοεμβρίου έχει ως εξής:


  Αγαπητοί γονείς , καλησπέρα σας και καλό μήνα. Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εμφάνισης επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 στο σχολείο μας αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του σχολείου από 1/11/20 έως 14/11/20 μετά από απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 1ogymnasiometamorfosis.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων