Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Διανομή τροφίμων για του ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,28/10/2020

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης .......

  Από το γραφείο τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


  Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης “Αμάλθεια”, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε διανομή των εξής προϊόντων: κολοκυθάκια (συσκευασία 1kg), ντομάτες ( 1 κιλό), φέτα ( 400 gr ), γραβιέρα ( 250 gr ) και ελαιόλαδο (1 λίτρο) σε συνολικά 118 οικογένειες. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).


  Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συμμετέχουμε ως Δήμος στην Κοινωνική Σύμπραξη Αμάλθεια και αξιοποιούμε τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, προκειμένου να στηρίξει τους συμπολίτες μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Όπως αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και κάθε πηγή χρηματοδότησης για να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε».


  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σχετικά με το παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας «Ξυλούρης», που μοιράστηκε στη διανομή, η εξωτερική συσκευασία ανέφερε ημερομηνία λήξης την 05/04/22 η οποία και είναι η ισχύουσα. Όμως, εκ παραδρομής στις φιάλες αντί του 05/04/22 τυπώθηκε η ημερομηνία 05/04/20. Η προμηθεύτρια εταιρεία μας έχει ήδη ενημερώσει ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και έχει αποστείλει και την επίσημη αναφορά του τμήματος ποιοτικού ελέγχου, ως προς την καταλληλόλητα του προϊόντος.tebaoct3.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων