Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | Η διοίκηση Πατούλη δέχθηκε τη συζήτηση στο ΠΕ.ΣΥ. ψηφίσματος που ξεπλένει το ναζισμό!
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,28/10/2020

 ......

Το σχέδιο ψηφίσματος το κατέθεσε ο γνωστός ΤζήμεροςΡένα Δούρου: “Ογδόντα χρόνια μετά από τον πόλεμο κατά του ναζισμού η Χρυσή Αυγή μπορεί να τελείωσε αλλά με τον χρυσαυγιτισμό δεν έχουμε τελειώσει”.Ανακοίνωση της Δύναμης Ζωής  ......

  Η Περιφερειακή Παράταξη “Δύναμη Ζωής” καταγγέλλει τη διοίκηση Πατούλη που,μια μέρα πριν την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ ενάντια στους φασίστες του Μπουσολίνι,να δεχθεί τη συζήτηση στο ΠΕ.ΣΥ. ψηφίσματος που κατέθεσε ο γνωστός για τις απόψεις του Τζήμερος,το οποίο “ξεπλένει” στην ουσία το φασισμό και το ναζισμό!


  Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση,μια τέτοια επιλογή δεν είναι ούτε αθώα,ούτε τυχαία μιας και έχουν προηγηθεί μια σειρά από ενέργειες που προσβάλλουν το δημοκρατικό αίσθημα,ενέργειες όπως το μη σφράγισμα των γραφείων της περιφερειακής παράταξης της Χρυσής Αυγής,η ακύρωση των εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της Αθήνας ή το στεφάνι που κατατέθηκε στη μνήμη του Κ.Κατσίφα.


  Αναλυτικά,η ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής:


  Σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο οι μάσκες έπεσαν. Ογδόντα χρόνια από το “όχι” του λαού μας στο ναζισμό, η Διοίκηση της Περιφέρειας δέχθηκε να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο μια απαράδεκτη πρόταση ψηφίσματος του Θ. Τζήμερου που στην ουσία ξεπλένει τον ναζισμό.


  Είναι ντροπή η Διοίκηση που μέχρι σήμερα δεν έχει σφραγίσει τα γραφεία της παράταξης της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια, που ακύρωσε τις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Αθήνας και που κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του K. Κατσίφα, να χρησιμοποιεί απροκάλυπτα την ακροδεξιά για μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες.

  

 

  Τέτοιες επιλογές δεν είναι ούτε αθώες, ούτε τυχαίες. Δεν πλήττουν απλά το κύρος του συλλογικού αντιπροσωπευτικού οργάνου που είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν πλήττουν μια παράταξη. Πλήττουν τη Δημοκρατία. Αποδεικνύοντας ξανά ότι για τη σημερινή Διοίκηση ο αγώνας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία είναι μια “λεπτομέρεια” άνευ σημασίας. Αποδεικνύονται ότι η Αντίσταση σε κάθε έκφανση του ναζισμού παραμένει επίκαιρη. Γιατί η Χρυσή Αυγή μπορεί να τελείωσε αλλά με τον χρυσαυγιτισμό δεν έχουμε τελειώσει...douroudourou11111111.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων