Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Εκμάθηση χρήσης διαδικτυακών εργαλείων από το ΚΕΠ Ηρακλείου
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,28/10/2020

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου ......

  Από το γραφείο επικοινωνίας του ΔΣήμου Ηρακλείου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


  Εκπαίδευση χρήσης των διαδικτυακών εργαλείων που προσφέρονται για την εξυπηρέτηση του κοινού παρέχει το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε όσους πολίτες ενδιαφέρονται να τα χρησιμοποιήσουν και δεν ξέρουν το πώς. Πλατφόρμες όπως το gov.gr, το kep.gov.gr, το gsis.gr, το oaed.gr φυσικά, η σελίδα του Δήμου, iraklio.gr κτλ δίνουν την δυνατότητα στον πολίτη να διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του με το Δημόσιο από την άνεση και, πλέον, την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου του, χωρίς να χρειάζεται να μετακινείται στις διάφορες δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την δημόσια υγεία.


  Όσοι λοιπόν, Ηρακλειώτες θέλουν να γνωρίσουν και να μάθουν να εκμεταλλεύονται τα σύγχρονα αυτά εργαλεία μπορούν να καλούν στο κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στο 2132000191 και να κανονίσουν το ραντεβού τους στον χώρο του ΚΕΠ.


 

  «Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής δεν παρέχουμε απλά τα διαδικτυακά εργαλεία στους πολίτες για να μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς ουρές και κόπο, προχωράμε ένα βήμα παραπέρα και εκπαιδεύουμε όποιον το επιθυμεί για να μάθει να τα χρησιμοποιεί. Για ακόμα μια φορά το δημοτικό ΚΕΠ δίνει το παράδειγμα, βάζει σε προτεραιότητα τον δημότη», το σχόλιο της αντιδημάρχου, Κωνσταντίνας Γεωργοπούλου.kepirakleioattikis.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων