Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Ολοκληρώθηκε η καταγραφή των ζημιών της θεομηνίας,όπως αναφέρει ο Δήμος
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,20/10/2020

 .....

Επόμενο βήμα η υποβολή αιτήσεων αποζημίωσης - Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου ......

  Την καταγραφή των ζημιών, που προκλήθηκαν από τον ανεμοστρόβιλο ο οποίος χτύπησε την περασμένη Τρίτη την πόλη, ολοκλήρωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Τα μεικτά κλιμάκια μηχανικών Δήμου και Περιφέρειας πέρασαν από όλους τους δρόμους που "σάρωσε" ο ανεμοστρόβιλος ανταποκρινόμενοι στις αιτήσεις για αυτοψία και καταγραφή ζημιών που κατέθεσαν κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής και που ανήλθαν σε πάνω από χίλιες.


  Σε επόμενο βήμα, οι πληγέντες θα κληθούν να υποβάλλουν την ατομική τους αίτηση αποζημίωσης για την κάθε ιδιοκτησία, (ημερομηνίες και διαδικασία θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση) προκειμένου να κατατεθούν στα αρμόδια υπουργεία και κρατικούς φορείς από όπου θα εκταμιευθούν οι αποζημιώσεις.


 

  Αξίζει να σημειωθεί ότι,μετά την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να διεκδικήσει την προκαταβολή μέρους των αποζημιώσεων από τα Υπουργεία Εσωτερικών Υποδομών και Ανάπτυξης, όπως και ελάφρυνση για τα χρέη των πληγέντων από το Υπουργείο Οικονομικών και την Ένωση Τραπεζών.13-10-20.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων