Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | Δεν ζήτησα καμία τροπολογία και δεν με αφορά καμία τροπολογία,δηλώνει ο Γ.Πατούλης
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,17/10/2020

 .......

Ο Περιφερειάρχης Αττικής απαντά σε αυτούς που λένε ότι η τροπολογία αμνήστευσης αιρετών της Αυτοδιοίκησης από ποινικές ευθύνες και δηλώνει ότι δεν τον αφορλά μιας και έχεις ελεχθεί εξονυχιστικά ως Δήμαρχος Αμαρουσίου .......

  Ο Περιφερειάρχης Αττικής,Γ.Πατούλης,με ανακοίνωση του απαντά στις κατηγορίες των πολιτικών του αντιπάλων περί «εξυπηρέτησης» μέσω της «φωτογραφικής» τροπολογίας αμνήστευσης αιρετών της Αυτοδιοίκησης από ποινικές ευθύνες κατά τη διάρκεια της θητείας των σε διάφορες θέσεις Δήμων ή Περιφερειών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

   Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών, στο οποίο επιχειρείται σύνδεση του περιεχομένου τροπολογίας που ψηφίστηκε με τη θητεία και τα πεπραγμένα μου στο Δήμο Αμαρουσίου, ξεκαθαρίζω προς πάσα κατεύθυνση τα εξής :

  Πρώτον, η συγκεκριμένη τροπολογία δεν με αφορά και δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με τα πεπραγμένα μου ως Δημάρχου Αμαρουσίου. Δεν ζήτησα καμία τροπολογία και δεν αφορά η συγκεκριμένη τροπολογία.

  Δεύτερον, ξεκαθαρίζω πως ως Δήμαρχος Αμαρουσίου επί 13 χρόνια ελέγχθηκα πάνω από 20 φορές κι από διαφορετικές ελεγκτικές αρχές του Κράτους , για τις πράξεις και τις αποφάσεις που ως Διοίκηση του Δήμου λάβαμε. Τα πορίσματα από τους ελέγχους αυτούς επιβεβαίωναν τη χρηστή διαχείριση της διοίκησης μας.

  Τρίτον,  όποιος έλεγχος εκκρεμεί που αφορά δημοτική επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου, αφορά πεπραγμένα προ του 2007, δηλαδή της προηγούμενης από τη δική μας Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, που μας άφησε ένα Δήμο στα όρια της χρεοκοπίας, με χρέη και ελλείμματα που ξεπερνούσαν τα 350 εκατομμύρια ευρώ. 13 χρόνια μετά, παρέδωσα ένα Δήμο με όλα τα χρέη του παρελθόντος ρυθμισμένα, χωρίς να δημιουργεί νέες οφειλές και με πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του.

 

  Τέλος, ο συντάκτης της εφημερίδας θα έπρεπε να λάβει κάτι ακόμη υπόψη. Η συγκεκριμένη τροπολογία ψηφίστηκε κι από το ΣΥΡΙΖΑ . Πιστεύει κανείς ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψήφιζε μια τροπολογία, για να ευνοήσει εμένα προσωπικά; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.  attika0000000.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων