Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Νέα πολιτικά ήθη, ασχέτως ηλικίας
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,17/10/2020

 ......

Η Μαρία Τραγάδη καταγγέλλει υπόγειες συναλλαγές που φέρνουν ανεξαρτητοποιήσεις με αντάλλαγμα την τοποθέτηση σε θέσεις δημοτικών επιτροπών σε ένα ιδιότυπο "παιχνίδι μουσικών καρεκλών",όπως τις παρομοιάζει ......

  Με ανακοίνωση της,το τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΠΕ.Α.Π.,Μαρία Τραγάδη,καταγγέλλει το "κύμα" ανεξαρτητοποιήσεων δημοτικών συμβούλων που πραγματοποιούνται μετά από υπόγειες συναλλαγές που φέρνουν τοποθέτηση των "ανεξαρτητοποιήμενων" σε θέσεις ευθύνης δημοτικών επιτροπών,σε ένα ιδιότυπο,όπως το χαρακτηρίζει "παιχνίδι μουσικών καρεκλώνν",το οποίο ευτελίζει την πολιτική και το ρόλο της Αυτοδιοίκησης μέσα στην κοινωνία.

Αναλυτικά,η ανακοίνωση της Μ.Τραγάδη έχει ως εξής:


  Όσοι παρακολουθούν τα γεγονότα της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, σίγουρα δεν πλήττουν. Αυτή η «μεταγραφική» περίοδος φαίνεται να κλείνει με ένα ακόμα σπάσιμο «συμβολαίου» και αυτή την φορά από παράταξη της μειοψηφίας, που δεν είναι αντιπολίτευση. 

  Πιο συγκεκριμένα, χθες ανακοινώθηκε στα social media, ότι  δημοτικός σύμβουλος, νεαρός σε ηλικία, αποφάσισε να γίνει ανεξάρτητος. Δικαίωμα του κάθε ενός να αυτοπροσδιορίζεται όπως κρίνει σωστό, αλλά εδώ δημιουργείται ένας προβληματισμός. 

  Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος, επί ένα και πλέον έτος, δεν έχει βγάλει «κιχ», δεν έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πρόταση για το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά αντιθέτως έχει ψηφίσει το σύνολο των εισηγήσεων του δημάρχου Μαυρίδη. 

  Μπορεί να του είναι δύσκολο να τοποθετηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δεν τον έχει απασχολήσει να γράψει ούτε μια αράδα λέξεων για τόσα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο μας. 

  Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος γιατί ανεξαρτητοποιείται; Μήπως διαφώνησε με την πολιτική της δημοτικής παράταξης που ανήκε; Φυσικά όχι, διότι πάντα ευθυγραμμίζεται με την παράταξη του και την παράταξη του δημάρχου  Μαυρίδη. 

  Μήπως πρόκειται να διαφωνεί από εδώ και στο εξής με την παλαιά παράταξη του και την παράταξη του δημάρχου Μαυρίδη; Φυσικά όχι και αυτό είναι βέβαιο. 

 Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος ανεξαρτητοποιείται, διότι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα αναλάβει θέση ευθύνης από τον δήμαρχο Μαυρίδη, παίζοντας το προσφιλές και παιχνίδι του δημάρχου, τις «μουσικές ΚΑΡΕΚΛΕΣ». 

 

  Ο ευτελισμός της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχει όρια, όχι μόνο όταν παλαιές καραβάνες της τοπικής αυτοδιοίκησης μας θυμίζουν γιατί χρεοκόπησε η χώρα και γιατί θα χρεοκοπήσει ξανά, αλλά κυρίως όταν οι νέοι άνθρωποι γίνονται χειρότεροι από αυτούς που κατηγορούν.  received_717625822434429.jpegNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων