Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Υπογράφτηκε η ανάθεση της μελέτης για την ανέγερση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,16/10/2020

 .......

Ανακοίνωση του γρσφείου τύπου του Δήμου Βύρωνα ......

  Από το γραφείο τύπου του Δήμου Βύρωνα ανακοινώνεται ότι υπεγράφη από τον Δήμαρχο,Γρ.Κατωπόδη και την εκπρόσωπο της εταιρείας "Χ. Μαραβέα και Συνεργάτες Ι.Κ.Ε.", η ανάθεση σύνταξης μελέτης για την ανέγερση των κτιριακών εγκαταστάσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα.

Αναλυτικά,η ανακοίνωση του γραφείου τύπου έχει ως εξής:


  Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάθεσης της μελέτης για την ανέγερση των κτιριακών εγκαταστάσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα, με την υπογραφή στο Δημαρχείο της σχετικής σύμβασης από τον Δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη και την εκπρόσωπο της εταιρείας «Χ. Μαραβέα και Συνεργάτες Ι.Κ.Ε.».


  Η μελέτη αφορά την ανέγερση νέου σχολείου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Βύρωνα, που περικλείεται από τις οδούς Κολοκοτρώνη-Ευαγγελικής Σχολής-Ρόδωνος-Αλατσατών, όπου λειτουργούσε από το 1924 δημοτικό σχολείο γνωστό με το όνομα του πρώτου διευθυντή του, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.


  Ο Δήμος Βύρωνα ήταν σε θέση να αναθέσει τη μελέτη ήδη από τον Ιούνιο του 2019, ωστόσο η διαδικασία καθυστέρησε λόγω των ενστάσεων που υποβλήθηκαν από τα ενδιαφερόμενα γραφεία και στη συνέχεια εξαιτίας των γραφειοκρατικών δυσκολιών που δημιουργήθηκαν από την έλευση της πανδημίας του κορονοϊού.


  Μετά την ανάθεση της μελέτης, στόχος της δημοτικής αρχής είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να αιτηθεί χρηματοδότηση από τα υπάρχοντα χρηματοδοτικά προγράμματα για την ανέγερση του 4ου Δημοτικού Σχολείου.texnikidvyr.jpg
texnikidvyrb.jpg
xaralampopoulou.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων