'/> Ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Σαρωνίδας | Έκφραση

Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ | Ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Σαρωνίδας
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,16/10/2020

 ......

Για το θέμα της αμφισβήτησης ιδιοκτησιών στη Σαρωνίδα από την Κτηματική Υπηρεσία – Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10.30' π.μ. Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Σαρωνικού  ......

  Από το γραφείο τύπου του Δήμου Σαρωνικού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – κάλεσμα σε συγκέντρωση ενημέρωσης σχετικά με τις διεκδικήσεις της Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου στις ιδιοκτησίες των κατοίκων του Δήμου:

 

  Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί εκ νέου αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Σαρωνίδας με την ανακοίνωση νέων ημερομηνιών εκδίκασης ενστάσεων λόγω αμφισβητήσεων από την Κτηματική Υπηρεσία - κατά τη διαδικασία σύνταξης του Κτηματολογίου - ιδιοκτησιών ιδιωτών της Κοινότητας σε εφαρμογή της 1151/1872 Δικαστικής Απόφασης, μετά το πέρας και της δεύτερης αναστολής εκδίκασης στις 30/9/2020.


  Επειδή μέχρι σήμερα, παρόλες τις διαβεβαιώσεις – δεσμεύσεις της κυβέρνησης για οριστική διευθέτηση του θέματος με νομοθετική ρύθμιση για να πάψουν να ταλαιπωρούνται χιλιάδες συμπολίτες μας από την άδικη και παράλογη διεκδίκηση από το Ελληνικό Δημόσιο των περιουσιών τους και τις συνεχείς πιέσεις – παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στα συναρμόδια υπουργεία Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Οικονομικών, δεν έχει δοθεί λύση στο μείζον αυτό θέμα ο Δήμος Σαρωνικού διοργανώνει ενημερωτική συγκέντρωση την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30π.μ. στην κεντρική πλατεία Σαρωνίδας για συζήτηση του θέματος και διατύπωση προτάσεων.


  Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την παρουσία των αρμόδιων υπουργών και όλων των βουλευτών της Ανατολικής Αττικής, στους οποίους έχει επιδοθεί η πρόταση τροπολογίας που θα πρέπει άμεσα να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή για την επίλυση του προβλήματος.


 

  Επισημαίνουμε ότι η συνάντηση θα γίνει σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο με την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ασφαλείας μεταξύ των καθισμάτων και με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας από όλους τους παραβρισκόμενους. Saronikosdimos21.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων