Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | Νέα Φιλαδέλφεια:Ενημέρωση για τη Νέα Γρίπη οργάνωσε ο δήμος
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,02/12/2009

Ασφαλές το εμβόλιο, λέει η κ. Γιαμαρέλου  Ενημέρωση για τη Νέα Γρίπη οργάνωσε ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο Π.Π.Ι.Ε.Δ..
Την ενημέρωση έκανε η κα. Ελένη Γιαμαρέλου επικεφαλής της εθνικής Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης, καθηγήτρια της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθύντρια της Δ' Παθολογικής της Ιατρικής σχολής. Η κα. Γιαμαρέλου ήταν ξεκάθαρη σχετικά με τα μέτρα υγιεινής που πρέπει να ληφθούν ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες προσβολής απο τον ιό. Δηλαδή τακτικό πλύσιμο των χεριών και απολύμανση με οινόπνευμα των χεριών και όλων των επιφανειών.
Σχετικά με το εμβόλιο της Νέας Γρίπης, η κα. Γιαμαρέλου είπε, οτι για την παρασκευή του ακολουθείται η ίδια μέθοδος όπως σε όλα τα υπόλοιπα εμβόλια, ενώ έχει δοκιμαστεί ήδη σε εκατομμύρια πολίτες ειδικά των χωρών της βόρειας Ευρώπης, όπου ο χειμώνας έρχεται πιο γρήγορα απ' ότι στη πατρίδα μας, και έχει αποδειχθεί εξ' ίσου ασφαλές με το εμβόλιο της εποχικής γρίπης.
Την ενημέρωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος κ. Σταύρος Κόντος, πολλοί πολίτες αλλά και διδακτικό προσωπικό απο σχολεία της περιοχής, που ήθελαν να έχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τη Νέα Γρίπη.
 DSC02394a.JPG
DSC02381a.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων