Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ | Συλλογή σχολικών ειδών στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,24/09/2020

 ....

Περίπου 100 οικογένειες επωφελήθηκαν από τη δράση .......

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Πρωτοφανής συμμετοχή είχε η ανθρωπιστική δράση του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε» που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού με τη συμμετοχή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και πλήθος δημοτών. Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/9/2020 με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρου Τσίρμπα με στόχο την ενίσχυση των οικογενειών του Δήμου μας.

Τα σχολικά είδη διανεμήθηκαν την Δευτέρα 21/9/2020 σε οικογένειες του Δήμου μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικοοικονομικές ανάγκες.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε: «Χαρίσαμε χαμόγελα σε 100 παιδιά. Οι δημότες μας έδειξαν για ακόμη μία φορά το ανθρώπινο τους πρόσωπο. Σε μια εποχή όπου η κυρίαρχη τάση είναι αυτή της ατομικότητας, μέσα από αυτήν τη δράση αναδείχθηκε ότι η συλλογικότητα μπορεί να υπερνικήσει μεγάλες δυσκολίες και να προσφέρει πραγματική χαρά σε όσους την έχουν ανάγκη».


Η συγκέντρωση των ειδών έγινε σε δύο σημεία, στο ΚΑΠΗ της Ανάκασας και στο ΚΑΠΗ Καματερού σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Αγίων Αναργύρων Καματερού, την Ομάδα Εθελοντών “ ΔΡΑΣΗ”, το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ “Η Ανοιχτή Αγκαλιά” και το Σ.Ε.Ο Τοπικό Τμήμα Ανάκασας.

 

Καθοριστική συνδρομή είχαν και φορείς που συμμετείχαν και υποστήριξαν τις δράσεις όπως η Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες “ Κοτρωνάκης” και “Rachel”, τα Βιβλιοπωλεία “ Γωνιά του Βιβλίου”, “ Δίενδρο”, “Επίκεντρο” και “ Στίγκας” καθώς και πολυάριθμοι ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της πόλης.  sxeidkam1.jpg
sxeidkam2.jpg
sxeidkam3.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων