Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ | 19η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Σαρωνικού
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,19/09/2020

 .......

Ενισχύθηκε με ικανό αριθμό φιαλών η Τράπεζα Αίματος του Δήμου .......

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορονοϊού, η 19η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σαρωνικού, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Γ. Γεννηματάς», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Σαρωνικού, προσθέτοντας 32 επιπλέον φιάλες στην Τράπεζα Αίματος του δήμου μας.

Στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνης αιμοδοσίας του δήμου μας κυρίας Δήμητρας Ράπτη, πολλοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου και προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Ο Δήμος Σαρωνικού ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που αιμοδότησαν, δείχνοντας στην πράξη την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, υπάρχουν πολλοί αιμοδότες – νέοι κυρίως άνθρωποι – που στηρίζουν την προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος του δήμου μας. Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματά ποτέ» δήλωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου. aimsar19-1.jpg
aimsar19-2.jpg
aimsar19-3.jpg

aimsar19-4.jpg
aimsar19-5.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων