Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ | Επιστρέψαμε στην κανονικότητα των χωματερών του κου Φιλίππου
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,04/09/2020

 ......

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Σαρωνικός Αύριο" .......

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Σαρωνικός Αύριο” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Την ώρα που όλα γύρω μας αλλάζουν και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιούν δράσεις για να προστατέψουν το περιβάλλον, ο Δήμος Σαρωνικού δημιουργεί νέες χωματερές.


Αυτό είναι προφανώς το σχέδιο για την διαχείριση των απορριμμάτων που διαφήμιζε προεκλογικά η σημερινή Δημοτική Αρχή. Όποιος παρακολούθησε το Τοπικό Συμβούλιο της Παλαιάς Φώκαιας, το οποίο συγκλήθηκε εκτάκτως στις 25 Αυγούστου μετά την πυρκαγιά στην χωματερή της κοινότητας, βλέποντας τον απολογούμενο Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο κο Κυριακόπουλο, ενώ ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Μπούτσης ήταν απών, κατάλαβε σίγουρα ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ σχέδιο για την καθαριότητα.


Οι εικόνες με χιλιάδες τόνους σύμμεικτα απορρίμματα στον πρώην ΧΑΔΑ Π. Φώκαιας μιλούν από μόνες τους, όπως επίσης και ο επισυναπτόμενος πίνακας από τον ΕΔΣΝΑ, που δείχνει ότι ΔΕΝ πήγαιναν τα σύμμεικτα απορρίμματα και τα κλαδέματα του Δήμου Σαρωνικού στην Φυλή τους μήνες με τις μεγαλύτερες παραγόμενες ποσότητες, δηλαδή Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο.


Καλούμε την Δημοτική Αρχή να σταματήσει το περιβαλλοντικό έγκλημα που διαπράττει και έστω και τώρα, αφού έχει διανύσει το ένα τέταρτο της θητείας της, να ασχοληθεί με το μείζον ζήτημα των σκουπιδιών, το οποίο δεν έχει καν αγγίξει.


Η ανοχή του «νέου» ξεκινήματος του επί 30 έτη Δημάρχου εξαντλήθηκε!


 

Οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού απαιτούν την παροχή των υπηρεσιών για τις οποίες πληρώνουν Δημοτικά Τέλη και οι δικαιολογίες τελείωσαν.IMG_5320.jpg
IMG_5324.jpg
IMG_5330.jpg

IMG_5332.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων