Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ | Συγχαρητήρια από τον Γιώργο Σωφρόνη, πρ. Δημάρχου Σαρωνικού, στους Επιτυχόντες των Πανελληνίων
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,30/08/2020

 ......

Ανακοίνωση της παράταξης "Σαρωνικός Αύριο" ......

Από την δημοτική παράταξη “Σαρωνικός Αύριο” δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω μήνυμα του επικεφαλής,Γ.Σοφρώνη,πρώην Δαμάρχου Σαρωνικού:

Τα αποτελέσματα των επιτυχόντων που λαμβάνουμε κάθε χρόνο από τα σχολεία μας εντυπωσιάζουν και μας γεμίσουν συγκίνηση. Είμαστε πραγματικά πολύ υπερήφανοι για όλους εσάς, για όλους εσάς τους νέους ανθρώπους που συνεχίζετε με πίστη και αφοσίωση, να κυνηγάτε τα όνειρα σας παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Συνεχίζετε και καταφέρνετε να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Με την αμέριστη συμπαράσταση των οικογενειών σας, την πολύτιμη καθοδήγηση των καθηγητών σας ακολουθείτε τον δρόμο της επιστημοσύνης και της γνώσης, δείχνοντας σε όλους μας τον δρόμο της ελπίδας και της αισιοδοξίας. 


Είμαι βέβαιος ότι όλοι σας θα διαπρέψετε στον γνωστικό τομέα που έχετε επιλέξει. Όλοι εσείς θα κάνετε γνωστό τον τόπο μας στους συμφοιτητές σας και θα τους διδάξετε την ιδιαίτερη ιστορία μας, την πλούσια και μακρόχρονη πορεία του Δήμου Σαρωνικού στο πέρασμα των αιώνων. Θα θέλαμε από εσάς να αναλάβετε και ενεργό ρόλο στην ζωή του τόπου μας. Είμαι πάντα ανοιχτός και είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι στο να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ακούσω τις προτάσεις σας προκειμένου να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του Δήμου μας.


 

Υπάρχουν βέβαια και μαθητές οι οποίοι δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους. Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι τελείωσαν οι ευκαιρίες, ή ότι δε θα τα καταφέρουν. Με πείσμα και συνεχή προσπάθεια θα φτάσετε τελικά τον στόχο σας. Η ζωή επιφυλάσσει για όλους εσάς τόσες εκπλήξεις και τόσα μονοπάτια που το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πάντα τις κεραίες σας ανοιχτές και να αφουγκράζεστε την ευκαιρία.sofr_MG_3286.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων