Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Αποχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση από το Δημοτικό Συμβούλιο
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,30/07/2020

 ......

Λόγω της εμμονής της διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου να διεξαγάγει τις συνεδριάσεις του Σώματος με τηλεδιάσκεψη - Ανακοίνωση των Συμβούλων της Παράταξης .......

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου Αττικής αποχώρησε από τη συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29/7/20 που έγινε με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης.

Όπως αναφέραμε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι αποχωρούμε γιατί, υπήρχαν προβλήματα με τη σύνδεση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η συνεδρίαση στις 6,30 να μην ακούγονται οι τοποθετήσεις οι δικές μας και των άλλων συμβούλων καθώς και του Δημάρχου. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την ουσιαστική δια ζώσης συνεδρίαση, τη στιγμή που πολλοί δήμοι έχουν λύση το πρόβλημα αυτό των συνεδριάσεων. Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση είχαμε τοποθετηθεί  σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια για τη διαδικασία λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και είχαμε υποδείξει και χώρο συγκεκριμένο (πολύκεντρο της Ηλέκτρας Αποστόλου) όπου θα μπορούσαν να γίνουν τηρώντας όλους  τους κώδικες υγιεινής και ασφάλειας για τον κορωνοιο. Δεν γίνεται όμως να συνεχίζεται να επιλέγεται η διαδικασία της τηλεδιάσκεψης για τη συζήτηση σοβαρών ζητημάτων που αφορούν τα λαϊκά νοικοκυριά του Δήμου μας, όπως η λειτουργία των παιδικών σταθμών ή για τα κοντέινερ που θα τοποθετηθούν τα νήπια για τη δίχρονη προσχολική αγωγή, ή για τις σχολικές καθαρίστριες, ή τι θα γίνει με τα σχολεία που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό. Δεν γίνεται επίσης τα μισά θέματα της ημερήσιας διάταξης να μη συζητούνται λόγω του ευτελισμού της διαδικασίας, να έρχονται εισηγήσεις άλλοτε με πρόχειρες διατυπώσεις κι άλλοτε την τελευταία στιγμή.. Η συνέχιση της εξ αποστάσεως διαδικασίας από τη δημοτική αρχή πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί σκοπιμότητες. 

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Ζαχάρος Ε.Βλαντlasinionia1111111111.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων