'/> Αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής στην παναττική στάση εργασίας | Έκφραση

Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής στην παναττική στάση εργασίας
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,29/06/2020

 ......

Από το Συνδικάτο εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Αττικής - Τρ΄'ιτη 30 Ιουνίου 2020 από τις 8.00' π.μ. - 11.00' π.μ. με συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 8.30' π.μ. .......

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης. Ενώνουμε τη φωνή μας και τη δύναμη μας με τους εργαζόμενους και από άλλους κλάδους του δημοσίου, διεκδικούμε την επέκταση των Βαρέων και Ανθυγιεινών και σε άλλες ειδικότητες. Ενδεικτικά σε μάγειρες, βοηθούς μάγειρες, ηλεκτρολόγους, επόπτες δημόσιας υγείας, φυσικοθεραπευτές, φύλακες, οικοδόμοι, εργάτες οδοποιίας, ελαιοχρωματιστές, όλες τις ειδικότητες των εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι (νοσηλευτές, οικογενειακοί βοηθοί, κοινωνικοί λειτουργοί κ.α.)

Κάτω από την πίεση των εργαζομένων και την κινητοποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ μας, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να δώσει και νέα παράταση στην καταβολή του επιδόματος των Βαρέων και Ανθυγιεινών μέχρι τις 30 Οκτώβρη. Σήμερα είναι ανάγκη να περάσουμε στην αντεπίθεση. Να μην περιμένουμε πότε θα κοπεί, αλλά μαζί με τους εργαζόμενους των άλλων κλάδων να διεκδικήσουμε μαχητικά την επέκτασή του.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.

Διεκδικούμε:

•     Να καταργηθούν τώρα όλες οι ΠΝΠ και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι.

•     Να μην απενταχθεί καμία ειδικότητα από το καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών. Αντιθέτως να προστεθούν και άλλες ειδικότητες.

•     Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών.

•     Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

 

•     Καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των δήμων.Apergsyndatt111111.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων