Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Κλειστή η παιδική χαρά της οδού Σερρών στη Λυκόβρυση
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,26/06/2020

 ......

Καταγγελία του Κώστα Ξανθόπουλου,Δημοτικού Συμβούλου με τη "Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης - Πεύκης" ......

Ο Κώστας Ξανθόπουλος είναι δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκλεγμένος στη Λυκόβρυση και παρουσιάζει σήμερα την κλειστή παιδική χαρά της οδού Σερρών στην περιοχή Βαγιωνή και βεβαίως αναφέρεται και στα προβλήματα της ευρύτερης πειοχής.

Το κείμενό του:


Μετά την καραντίνα περιμέναμε ότι τουλάχιστον οι χώροι που κινούνται και παίζουν τα παιδιά μας θα ήταν έτοιμοι και θα είχαν δοθεί για χρήση, όπως πρώτα. Καταλαβαίνετε λοιπόν και τη δική μας απογοήτευση όταν διαπιστώνουμε ότι δυστυχώς στον τομέα αυτό, για να μην ανοίξουμε περισσότερο το θέμα, τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Δεν θα πάω …μακριά, σε διάφορες γειτονιές του δήμου μας, τις οποίες αναδεικνύουμε ήδη. Αλλά θα περιοριστώ σήμερα σε μια γειτονιά της Λυκόβρυσης, που με την ευρεία έννοια της λέξης είναι και δική μου γειτονιά. Πρόκειται για την παιδική χαρά που λειτουργεί στις οδούς Σερρών και Ιθάκης, κοντά την περιοχή Βαγιωνή, πίσω από τα γραφεία της εταιρίας Φυσικού Αερίου. Την επισκεφτήκαμε μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Πρέπει να σας πως ότι εδώ το πρόβλημα δεν είναι ΜΟΝΟ η παιδική χαρά που παραμένει ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ, αλλά η κατάσταση σε ολόκληρη τη γειτονιά. Πλήρης η εγκατάλειψη. Τα λέγαμε βεβαίως και την προεκλογική περίοδο, αλλά τότε ήταν δύσκολο να περάσουμε καθαρά τα μηνύματα της εγκατάλειψης της πόλης από τη δημοτική αρχή, γιατί οι πολίτες άκουγαν πολλά, από πολλές πλευρές. Το κατανοούμε, αλλά η κατάσταση, δυστυχώς δεν βελτιώθηκε μετά τις δημοτικές εκλογές αλλά αντιθέτως χειροτέρεψε.

Εμείς είμαστε όμως εδώ, κοντά στους πολίτες, σε όλες τις γειτονιές.

ΚΩΣΤΑΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

 

Υ.Γ. Χτες το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με ομόφωνη απόφαση της δημοτικής μας ομάδας, ο επικεφαλής Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, έθεσε το θέμα και των κλειστών παιδικών χαρών και της γενικότερης εγκατάλειψης της πόλης. Είπαμε δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί άλλο η υποβάθμιση της πόλη μας.      1.2020.jpg
2.2020.jpg
3.2020.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων