Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ | Δώρο ζωής με την εθελοντική αιμοδοσία από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,10/04/2020

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου ......

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού με τον συντονισμό του Δημάρχου Σταύρου Τσίρμπα, του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας και του Αντιδημάρχου κ. Βαβλαδέλη Δημήτρη και τη συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας, με αφορμή τις αυξημένες ανάγκες της χώρας μας σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.


Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των δημοτών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι δώρο ζωής και αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτό το χρονικό διάστημα που διανύουμε».


Ειδικότερα την Παρασκευή 3 Απρίλιου, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γ. Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» αντίστοιχα στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Π. Δημαρχείου.


 

Ευχαριστούμε θερμά το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ για τη δημοσιοποίηση της δράσης, τους χορηγούς με μικρογεύματα «zagkas food» καθώς και την Πίτσα FUN για την προσφορά ελαφριού γεύματος στους εργαζόμενους των Νοσοκομείων. Τέλος αξίζει να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αιμοδότες που αγκάλιασαν τη δράση, προσφέροντας έτσι το δώρο της ζωής για όσους έχουν ανάγκη.    IMG_1789.JPG
IMG_1791.JPG
IMG_1792.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων