Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ - ΑΝΘΟΥΣΑ | Περί ασφάλειας και αστυνόμευσης στο Δήμο Παλλήνης
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,14/02/2020

 ........

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Εμείς κι η Πόλη μας" ........

 Από τη Δημοτική Παράταξη “Εμείς κι η Πόλη μας” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης, μετά από αίτημα των κατοίκων Αγίου Νικολάου Κάντζας, συζητήθηκε το θέμα της ασφάλειας και της αστυνόμευσης στον Δήμο Παλλήνης. Η δημοτική παράταξη ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, επεσήμανε:

  1. Ότι για άλλη μια φορά έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα χωρίς στοιχεία για την εγκληματικότητα στον Δήμο Παλλήνης, ποιοτικά και ποσοτικά.

  2. Η ασφάλεια των κατοίκων είναι δημόσιο αγαθό και η σύμβαση με την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης,με κόστος 1εκ. ευρώ, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ούτε ως υποκατάστατο του κράτους αλλά και ούτε ως μια απλή δημόσια σύμβαση.

  3. Ζητήθηκε να συμπεριληφθεί στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η πρόταση, για εξειδίκευση του περιεχομένου της σύμβασης με την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης από το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου από κοινού να αποφασιστούν οι περιοχές που θα ενταχθούν στις περιπολίες 4 οχημάτων και οι 52 παιδικές χαρές που θα φυλάττονται, γιατί είναι προφανές ότι η σύμβαση δεν καλύπτει όλο το Δήμο.

  4. Επισημάνθηκε η ανάγκη κάλυψης όλων των περιοχών, ιδιαίτερα των εκτός σχεδίου περιοχών (μετά την τελευταία δραματική αύξηση των διαρρήξεων/κλοπών σε σπίτια ιδιαίτερα στον Λόφο Παλλήνης) με επαρκή φωτισμό καθώς και η ανάγκη φύλαξης η και αξιοποίησης των ελεύθερων χώρων (όπως Πεδίο Αρεως και Λόφος Κεραίας), οι οποίες παραμένουν εστίες παραβατικών συμπεριφορών.

  5. Ζητήθηκε η καταγραφή, επιτέλους, των ΡΟΜΑ στον Δήμο Παλλήνης, ώστε να υπάρξει προγραμματισμός και θεσμική αντιμετώπιση.

 

Αν και η δημοτική μας παράταξη δήλωσε ότι στηρίζει το αίτημα για ενίσχυση του Α.Τ. Παλλήνης, ο Δήμαρχος δεν δέχτηκε την ενσωμάτωση καμιάς από τις παραπάνω προτάσεις στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.cropped-Banner4.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων