Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Παρουσιάστηκε το ΣΒΑΚ Μεταμόρφωσης από τη Συμμαχία Πολιτών
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,12/02/2020

 ......

Από τον Επικεφαλής της Παράταξης,Βασίλη Καραβάκο.Ανακοίνωση της "Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση" ......

Σε εκδήλωση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης,η “Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση” και ο Επικεφαλής της,Βασίλης Καραβάκος,παρουσίασαν το νέο ΣΒΑΚ του Δήμου Μεταμόρφωσης που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών,ο Βασ.Καραβάκος διαπίστωσε και έλλειψη ενημέρωσης των πολιτών αναφορικά με το Σχέδιο,αλλά και χτυπητές αδυναμίες πάνω σε αυτό.

Αναλυτικά,η ανακοίνωση της Συμμαχίας σχετικά με την εκδήλωση έχει ως εξής:

Η σημερινή μας συζήτηση έχει ως στόχο την ενημέρωση κατοίκων και εργαζομένων του κέντρου, για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, στο κομμάτι του κέντρου της πόλης. Διαπιστώσαμε έλλειμμα στην ενημέρωση και καθυστέρηση της διαβούλευσης για ένα κρίσιμο θέμα της πόλης” τόνισε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος, ανοίγοντας την παρουσίαση του ΣΒΑΚ στην εκδήλωση της Συμμαχίας Πολιτών.

Η σημερινή μας συζήτηση γίνεται επειδή από την προηγούμενη παρουσίαση από το Δήμο πέρασαν 2,5 μήνες και η ενημέρωση των κατοίκων είναι λειψή. Πήραμε την πρωτοβουλία να ανακινήσουμε το θέμα και, κατά σύμπτωση, την επόμενη (στις 05.02) της δικής μας ανακοίνωσης (στις 04.02) ακολούθησε η ανακοίνωση του Δήμου.  


  Η παρουσίαση και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πολύ ζωηρή, δείγμα του ενδιαφέροντος των πολιτών για τις προτεινόμενες αλλαγές. Οι συμμετέχοντες εφοδιάστηκαν από ένα αντίτυπο των ρυθμίσεων στο κέντρο, ώστε να έχουν στη διάθεσή τους τις προτάσεις ανά πάσα στιγμή και ανανέωσαν το ραντεβού στη συζήτηση στη σχετική εκδήλωση του Δήμου


 Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις του ΣΒΑΚ εδώIMG_3505.JPG
IMG_3509.JPG
IMG_3510.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων