Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Η Δημιουργία Αλληλεγγύη δεν συμμετέχει στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,16/01/2020

 .......

Δήλωση του επικεφαλής της Παράταξης,Παν.Μανούρη - Π.Μανούρης:"Είμαστε απέναντι στη μισαλλόδοξη στάση σας" ........

Δήλωση του επικεφαλής της Δημιουργία Αλληλεγγύη:


" Η Δημοτική Αρχή επιμένει να κινείται εξωθεσμικά.

Μετά το φιάσκο της προσπάθειας να φέρει ουσιαστικά δια περιφοράς ως κατεπείγον ενα θέμα που εχει έρθει στον Δημο απο 24 Δεκεμβρη(εχουν ηδη γινει απο τοτε δυο Δ.Σ)

μας εστειλε σημερα 6 ωρες πριν, άκουσον άκουσον προσκληση για αποψε το βραδυ στις 19.00

Η κ.Δημαρχος δεν σηκώνει τηλέφωνο να μας ενημερώσει απο εμπάθεια και επιτίθεται συνεχώς με προσωπικές επιθέσεις. Θα μπορούσα να της εξηγήσω οτι τρέχει χωρις νόημα διοτι το θέμα θα λυνόταν σε κανονική συνεδρίαση αλλα αυτα απαιτούν να σηκώσει το τηλέφωνο και να επικοινωνήσει με τον καθε επικεφαλής.

Προσβλητικό οπως φαίνεται για το μεγαλείο της.

Αφού διέλυσε τις Υπηρεσίες και έφτασε χωρίς λογο στο παρα πέντε για να διεκδικήσει ενα πρόγραμμα απο το Υπουργείο Παιδείας θέλει να 

κάνουμε τα στραβά μάτια και να θεωρήσουμε κατεπείγον το θέμα.Ταυτόχρονα ανεβοκατεβάζει σημαίες και φτιάχνει το Δημαρχειακό Μέγαρολες και οι αναγκες της πολης ξεκινανε απο την βελτίωση της ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ εικόνας του Δημαρχείου.

Εμείς δεν θα παρεβρεθούμε στην παράτυπη συνεδρίαση του ΔΣ και καλούμε την Δήμαρχο να συνέλθει γρήγορα απο την έπαρση που την διακατέχει απεναντι σε ολη την  Αντιπολίτευση και να σταματησει τα κλαψουρίσματα και τις προσπαθείες να διχάσει τους πολίτες σε Θρησκευόμενους και μη.Τέλος λοιπόν στην υποκρισία.

Θα μας βρείτε αρωγούς σε  νόμιμες προσπάθειες  για το καλό των συμπολιτών μας αλλά και απέναντι στην μισαλόδοξη στάση σας που δημιουργεί εντάσεις με στόχο να καλυφθεί η προσωπικη σας πολιτική  ανεπάρκεια. "

Για την Παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη 

 

Ο επικεφαλής Παναγιώτης Μανούρηςmanouris333.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων