Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Η Λαϊκή Συσπείρωση για το έκτακτο Δημοτικό Σύμβούλιο
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,16/01/2020

 .......

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης .......

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας απαντώντας στην πρόσκληση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου για έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 το πρωί με θέμα την εγγραφή του δήμου στη νέα φάση του προγράμματος για τη δια βίου μάθηση θεωρεί ότι:

α) Ότι υπήρχε το χρονικό περιθώριο από την προκήρυξη- κάλεσμα για υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα, που έγινε 24/12/2019 να γίνει η συνεδρίαση σε τακτικό συμβούλιο.

Β) Ακόμη όμως και ως έκτακτο υπήρχαν και υπάρχουν τα περιθώρια να γίνει μια από τις επόμενες μέρες απόγευμα διότι οι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι είναι εργαζόμενοι όπως και των άλλων παρατάξεων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συμμετέχουν. Εκτός εάν στις προθέσεις είναι να  δρομολογηθεί μια απόφαση δια περιφοράς με την οποία εμείς δεν συμφωνούμε, διότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν τη δικαιολογεί. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα, με σοβαρές πολιτικές διαστάσεις για το οποίο πρέπει να καταγραφούν στα πρακτικά οι απόψεις-θέσεις των παρατάξεων.

Με βάση τα παραπάνω σας καλούμε να ορίσετε ημερομηνία απογευματινής συνεδρίασης του Δ.Σ όπως είχατε τη δυνατότητα να κάνετε αλλά από δική σας ολιγωρία δεν έγινε και να συνεδριάσουμε κανονικά με τη συμμετοχή όλων των Δημοτικών Συμβούλων.


Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

Κ. Κατιμερτζόγλου. Π. Τσουκαλάς, Θ. Χαμαλίδης, Α. Ματθαίου, Ε. Μποτζιολήlsniona12.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων