Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Φτάνει πια ο εμπαιγμός κ. Μπάμπαλε
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,03/12/2019

 ...

Κοινή ανακοίνωση 3 δημοτικών παρατάξεων για τα δημοτικά τέλη.

Υπογράφουν οι Γιώργος Παπαδημητρίου, Παντελής Βλασσόπουλος, Κυριάκος Κουτρούλης ...
  Ο κ. Μπάμπαλος και τα γνωστά παπαγαλάκια του τις τελευταίες ημέρες πανηγυρίζουν και παραπληροφορούν για την υποτιθέμενη μείωση του Φ.Η.Χ. κατά 5 λεπτά του ευρώ (0,05 €) ανά τ.μ., δηλαδή για ένα διαμέρισμα 90 τ.μ. προκύπτει όφελος μόλις 4,50 ευρώ το χρόνο.


  Ο κ. Μπάμπαλος είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση, ζητούσε σε υψηλότατους τόνους μειώσεις της τάξης του 50 % και χαρακτήριζε ψίχουλα οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού.

 

  Το Ηράκλειο, μετά από έξι χρόνια διοίκησης του κ. Μπάμπαλου είναι ένας από τους πιο ακριβούς δήμους σε δημοτικά τέλη και ο ακριβότερος στην Αττική σε ότι αφορά τον Φόρο Ηλεκροδοτούμενων Χώρων (Φ.Η.Χ.).

 

  Πέρα όμως από την φορομπηχτική πολιτική του, εισήγαγε και νέα ήθη στο δημοτικό συμβούλιο. Αρνήθηκε, με το έτσι θέλω, να τεθεί σε ψηφοφορία πρόταση από την αντιπολίτευση τόσο για τα δημοτικά τέλη όσα και για το Φ.Η.Χ., μετατρέποντας μια από τις πιο σοβαρές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου σε παρωδία.

 

  Απέναντι στην αλαζονική συμπεριφορά και στην αναλγησία του κ. Μπάμπαλου, δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι απαιτείται για την επαναφορά και επανασυζήτηση του θέματος, ώστε να υπάρξει ουσιαστική οικονομική ελάφρυνση για τον κόσμο που εξακολουθεί μετά βίας να ανταπεξέρχεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΤΑΞΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΖΙ
Γιώργος Παπαδημητρίου

ΑΚΕΠ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Παντελής Βλασσόπουλος

ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Κυριάκος Κουτρούλης

 

 

 treiskatampampalou.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων