Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Γ. Θεοδωρακόπουλος: 15 ερωτήματα που περιμένουμε απαντήσεις
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,02/12/2019

...

 

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης

 

...Πολλά ερωτήματα άφησε αναπάντητα ο δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ερωτήματα τα οποία είχαν πηγή τους πολίτες και είχαν συγκεντρώσει ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και τα μέλη της παράταξης Κατερίνα Φασουλά, Φραντζέσκα Αλεξοπούλου και Κώστας Ξανθόπουλος. Σε μερικά ο κ. Μαυρίδης προσπάθησε να πετάξει αλλού την μπάλα, σε άλλα εκνευρίστηκε γιατί τον …ρωτήσαμε και σε άλλα είπε μισόλογα.


Τα κυριότερα θέματα που έθεσε στην προ ημερησίας συζήτηση ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Οι επικεφαλής και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν δικαίωμα μέσα σε 3-4 λεπτά, πριν από τη συζήτηση των θεμάτων της συνεδρίασης να κάνουν ερωτήσεις στη διοίκηση.


Τι ρωτήσαμε:


Γιατί έχετε εγκαταλείψει εδώ και πέντε χρόνια στο συνεργείο το σύγχρονο σάρωθρο, αξίας 75.000, που είχε αγοραστεί επί θητείας Γιάννη Θεοδωρακόπουλου για μια ζημιά 2.500 ευρώ; Το ξέρετε ότι υπάρχουν και ποινικές ευθύνες γι αυτή την προκλητική σας αδιαφορία για τα περιουσιακά στοιχεί του δήμου; (Φωτογραφία)

Γιατί έκοψε αναιτιολόγητα από τον προϋπολογισμό τα 250.000 ευρώ, που ήταν για τις συντηρήσεις των σχολείων.

Γιατί ενώ η πόλη …πονάει στις συντηρήσεις των πεζοδρομίων μείωσε το κονδύλι κατά 53.050 ευρώ με την απαράδεκτη αιτιολογία ότι «το υπόλοιπο κρίνεται επαρκές».

Ποιες παρεμβάσεις ζήτησε ο δήμαρχος να χρηματοδοτήσει το Πράσινο Ταμείο και τι απαντήσεις πήρε.

Τι συμβαίνει με το αναψυκτήριο του πολυχώρου της Λυκόβρυσης (ΟΤ 9), το οποίο ακόμα δεν έχει ανατεθεί. Γιατί αναβλήθηκε πάλι ο διαγωνισμός;

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου μας, το οποίο είχε ανοίξει το 2009 επί δημαρχίας Γιάννη Θεοδωρακόπουλου το εγκαταλείψατε.

Γιατί ο δήμος και το ΚΟΙΠΑΠ δεν στήριξαν έναν τόσο σημαντικό θεσμό;

Γιατί το Ηλιακό Χωριό έχει αφεθεί στη μοίρα του με συνέπεια να παρέμβει προς τον δήμο ακόμα και ο ΟΑΕΔ;

Γιατί υποβαθμίσατε το Δημοτικό Ωδείο το οποίο ίδρύθηκε το2007 επί δημαρχίας Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτιστική υποδομή της πόλης;

Γιατί δεν ενημερώσατε το Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάρρευση μεγάλου τμήματος στο κυριότερο όργανο της παιδικής χαράς του Αγίου Παντελεήμονα και παραλίγο να έχουμε σοβαρό ατύχημα. Οι παιδικές χαρές είναι στην τύχη τους; Ποιος ευθύνεται; Υπήρξαν συνέπειες; (φωτογραφία).

Ο εργολάβος του ΟΤ 9 χρησιμοποίησε για τα μπάζα και τα χώματα το δημοτικό λαχανόκηπο. Πόσα πλήρωσε; Ποιος αποφάσισε να του τον παραχωρήσει; Για το θέμα έχουμε ξαναρωτήσει και δεν πήραμε απάντηση.

Το στάδιο της Πεύκης δεν έχει ακόμα παραδοθεί με συνέπεια να ταλαιπωρούνται και οι ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο ποδοσφαίρου όλοι, αθλητές και μη που χρησιμοποιούσαν το χώρο του στίβου, ένα χώρο που ο δήμαρχος …ξέχασε να τον βάλει στην εργολαβία της περιφέρειας με συνέπεια να πρέπει τώρα να πληρώσουν την ανικανότητά του οι πολίτες.

Γιατί έχετε αφήσει στη μοίρα τους τα περισσότερα σχολεία τα οποία αναγκάζονται να χρηματοδοτούν οι γονείς, την ώρα που υπερφορολογείτε τους κατοίκους; Η ανακοίνωση του 2ου Δημοτικού Λυκόβρυσης είναι χαρακτηριστική.

Γιατί δεν προχωρήσατε την ανέγερση του 6ου Νηπιαγωγείου της Κάτω Πεύκης για το οποίο είχατε εκδώσει από το 2011, μαζί με τον πρώην δήμαρχο (Δ.Φωκιανός), τόσες ανακοινώσεις;

Γιατί αλλάξατε τις κλειδαριές στον πολυχώρο Μπενίση και ταλαιπωρήσατε τους δυο πολιτιστικούς συλλόγους της Λυκόβρυσης;

Γιατί δεν έχετε επισκευάσει το απορριμματοφόρο που ανατράπηκε το 2017 με συνέπεια το θάνατο ενός εργαζόμενου;

Για την οικογένεια του αδικοχαμένου εργαζόμενου τι έχετε πράξει;


Περιμένουμε ακόμα και τώρα απαντήσεις. Καθαρές απαντήσεις και όχι μισόλογα και ύβρεις. Το δάκτυλο δεν θα το ξανακουνήσετε όταν έχετε φέρει την πόλη σε αυτή την κατάσταση.saroth.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων