Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει απαράδεκτες μεθοδεύσεις του ΕΔΣΝΑ
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,02/12/2019

...

 

Aνακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής

 

...Στα μουλωχτά και σαν τα ποντίκια συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ και μέσα σε ένα τέταρτο «κουβέντιασαν» και πήραν αποφάσεις για 43 θέματα. Ανάμεσα σε αυτά και η κατακύρωση του διαγωνισμού για την επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής. Οι μεθοδεύσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου, δημάρχων και περιφέρειας αποτελούν ξεφτίλα. Εμείς λέμε ότι και οι ίδιοι αποτελούν ντροπή για την κοινωνία.


Είναι μια συνεδρίαση που θα τους στιγματίσει. Δεν τόλμησαν να προχωρήσουν σε συνεδρίαση μπροστά στους φορείς, τους κατοίκους και τους εργαζόμενους γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι με τις αποφάσεις τους θα αποκαλυφθούν για τους ποιους εξυπηρετούν οι αποφάσεις τους. Τους δηλώνουμε ότι στο μέλλον δεν θα έχουν τα μούτρα να κυκλοφορήσουν. Είναι γελασμένοι ότι θα τους αφήσουμε ήσυχους και ανενόχλητους να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, θα μας βλέπουν μπροστά τους.


Καλούμε τους δημότες, τους φορείς της δυτικής Αθήνας αλλά και όλους τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Αυτοί αποφάσισαν, εμείς όχι.syndikatota113.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων