Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Η Α.Σ.Ε Π.Ε. Β’ Αθήνας για τους αναπληρωτές δασκάλους Παράλληλης Στήριξης
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,15/09/2019

...

 

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Π.Ε Β΄ Αθήνας για για τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών δασκάλων Παράλληλης Στήριξης

 

..Η ΑΣΕ καταγγέλλει τη διαδικασία τοποθέτησης των συναδέλφων αναπληρωτών στη «βιαστική» προσπάθεια της διοίκησης να λειτουργήσει άμεσα όλες τις σχολικές μονάδες στα πλαίσια της κανονικότητας.


Με βάση το ζήτημα που προέκυψε με τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης, οι αιρετοί του ΠΑΜΕ απαίτησαν να γίνει η διαδικασία από την αρχή. Συγκεκριμένα ζήτησαν να ανακληθούν οι τοποθετήσεις που έγιναν, να ανακοινωθούν πάλι όλα τα κενά και τότε οι συνάδελφοι αναπληρωτές να υποβάλλουν ξανά τη δήλωση των σχολείων, έτσι ώστε να διορθωθούν τα λάθη που είχαν γίνει στον πίνακα που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Χρειάζεται να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών πραγματοποιούνται με απόφαση του Διευθυντή εκπαίδευσης. Οι αιρετοί δεν μπορούν να παρέμβουν στη διαδικασία αυτή, απλώς ελέγχουν στη συνέχεια αν έγιναν σωστά οι τοποθετήσεις.


Ως Α.Σ.Ε ζητάμε να δοθεί πλήρης εικόνα των κενών που καλούνται να τοποθετηθούν οι εκπαιδευτικοί και να τηρείται η σειρά στη διαδικασία τοποθετήσεων.


Απαιτούμε η δήλωση και η τοποθέτηση των συναδέλφων αναπληρωτών να γίνει με πλήρη διαφάνεια και με βάση τα νόμιμα κριτήρια και να μην καταστρατηγηθούν τα δικαιώματά τους. Καλούμε τους συναδέλφους συσπειρωμένους στα σωματεία τους να βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση παρέμβαση.asepeb.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων