Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Λαϊκή Συσπείρωση: Παζάρια, συμπράξεις και συμφωνίες για την προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,06/09/2019

...

 

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

 

...Δεν εκπλήσσει η “αξιοποίηση” των παρατάξεων του κ. Κοπελούσου και του κ. Κωνσταντινίδη στην δημοτική αρχή του κ. Βούρου που βασίζεται στο ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και σε τμήματα της ΝΔ. Ούτε αποτελεί είδηση το γενικότερο όργιο παζαριών (προεκλογικά, μεταξύ 1ου και 2ου γύρου, μετεκλογικά κοκ) μεταξύ διάφορων “προθύμων” για καρέκλες και ρόλους στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.


Είναι άλλωστε γνωστό ότι όλες οι παρατάξεις που στηρίζονται σε δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχονται τη στρατηγική της ΕΕ και την πολιτική που χτυπά λαϊκά δικαιώματα για να αβγατίζουν τα κέρδη των επιχειρηματιών.


Συμφωνούν με τις αντιδραστικές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο των Δήμων που έφερε ο “Κλεισθένης” του ΣΥΡΙΖΑ και τα νομοθετήματα της ΝΔ.


Ωστόσο αξίζει και με αυτή την αφορμή να βγουν συμπεράσματα:


Καμία προσδοκία να μην έχει ο εργαζόμενος λαός από ένα σάπιο σύστημα που θεμελιώνεται στην αδικία και την εκμετάλλευση, καμία εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που το υπερασπίζονται, το υπηρετούν και το στηρίζουν.


Καμία συναίνεση, ούτε στιγμή αναμονή.


Συστράτευση τώρα με το ΚΚΕ για να περάσει ο λαός στην αντεπίθεση, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων και της νεολαίας.lasfx.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων