Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Η Αττική - Πράσινη Περιφέρεια στην ορκωμοσία της Περιφέρειας
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,30/08/2019

...

 

Δελτίο Τύπου της περιφερειακής παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια”

 

...Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, παρουσία μελών της κυβέρνησης, βουλευτών, ευρωβουλευτών, Δημάρχων και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 η τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και των μελών του περιφερειακού συμβουλίου στο περιστύλιο του Ζαππείου.


Η περιφερειακή παράταξη “Αττική Πράσινη Περιφέρεια” που εκπροσωπείται στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον επικεφαλής της, κ. Νίκο Παπαδάκη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Αλεβίζο, έδωσε μαζικό παρών αποδεικνύοντας τη συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της.


Η παράταξη που στηρίζεται από το Πράσινο Κίνημα, θεωρεί αυτή την ημέρα ιστορικό ορόσημο και την απαρχή μίας ακόμη μεγάλης νίκης της Δημοκρατίας στην πολυπληθέστερη Περιφέρεια της χώρας.


Φανερά συγκινημένος ήταν όταν ανέβηκε στο βήμα για το σύντομο χαιρετισμό του, ο επικεφαλής της Παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια”, κ. Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος τόνισε: “Οι εκπρόσωποι της παράταξης μας ορκιστήκαμε σήμερα πρεσβεύοντας συγκεκριμένη φιλοσοφία στην άσκηση της Αυτοδιοίκησης: συναινέσεις, συγκλίσεις και συμμετοχή.


Θα στηρίξουμε όλες τις περιβαλλοντικές και παραγωγικές πολιτικές με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της βιώσιμης ευημερίας των πολιτών. Για μία ΠΡΟΤΥΠΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ και ΕΞΥΠΝΗ Περιφέρεια που να προάγει την αειφόρο ανάπτυξη.”atprper.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων