Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | "Αγωνιά" για τις "ρητές νομικές δεσμεύσεις" ο κ. Καρπέτας
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,10/08/2019

 .. 

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τη μανιασμένη προσπάθειά του να εκταμιεύσει εκατομμύρια υπέρ κάποιων, λίγες μόνο μέρες πριν εκπνεύσει η θητεία του, απαντά στην ανακοίνωση Σαραούδα ο κ. Καρπέτας....

Η δήλωση του κ. Καρπέτα:

Σε χθεσινήδήλωσή του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Στράτος Σαραούδας, βρίσκει «πρωτόγνωρη αλλά και εξαιρετικά περίεργη» την υλοποίηση αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Η άγνοιά του για τη ρητή νομική υποχρέωση του Δημάρχου να υλοποιεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ίσως κατανοητή. Αλλά το βαρύ υπονοούμενο – είτε το καταλαβαίνει ο ίδιος είτε όχι - δεν μπορεί να μείνει μετέωρο.

 

  Ποιο είναι το εξαιρετικά περίεργο κ. Σαραούδα ;
Η υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την αγορά του κτήματος Κουτσουμπέλη; Που ψηφίσατε και εσείς ο ίδιος;
Ή η λογικά ανεξήγητη μεταστροφή και η προσπάθειά σας, να αποτρέψετε «με νύχια και με δόντια», με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, την απόκτηση ενός πολύτιμου για το μέλλον της πόλης ακινήτου;
Αν πιστεύετε ότι εκλεγήκατε Δήμαρχος για να ματαιώσετε αυτή την αγορά είστε πολύ μακριά νυχτωμένος. Κανείς, μα κανείς, δεν σας ψήφισε για κάτι τέτοιο.

 

Πολύ άστοχα,πολύ  άσχημα και – πιστεύω ανεπίγνωστα – πολύ ύποπτα ξεκινήσατε κ. Σαραούδα, πριν καν ξεκινήσετε.

Προλαβαίνετε να επανορθώσετε και να διορθώσετε, αν αντιληφθείτε τη διαφορά του δημοσίου συμφέροντος που επικαλείστε και των ιδιωτικών συμφερόντων που αντικειμενικά εξυπηρετούνται.
Θέλω να ελπίζω ότι δεν έχετε καταστεί όμηρος ευτελών και αθέμιτων ιδιωτικών συμφερόντων και ανερμάτιστων τυχοδιωκτών. Ούτε πιστεύω ότι αποδέχεστε τέτοιο ρόλο. Κοιτάξτε, όμως, γύρω σας και αναρωτηθείτε :ποιοι κινούνται με σκοτεινές επιδιώξεις , ποιοι εισηγούνται και ποιοι οφελούνται από τυχόν ματαίωση αυτής της αγοράς.
Εύχομαι να αντιληφθείτε έγκαιρα. Αν επιμείνετε στην πραγματικά «εξαιρετικά περίεργη» προσπάθειά σας, να ακυρώσετε το μεγαλύτερο κεκτημένο για το μέλλον της πόλης, θα βρείτε απέναντί σας όχι μόνο εμάς αλλά και αυτούς που σας ψήφισαν.
Μεταμόρφωση, 9/8/2019
Μιλτιάδης Ι. Καρπέτας IMG_20190810_105808.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων