Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Στις 14 Ιουλίου η 40η δράση Χωρίς Μεσάζοντες
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,03/07/2019

...

 

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

 

...Εξ’ αιτίας της διενέργειας των Βουλευτικών Εκλογών την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ η 40η δράση ‘’χωρίς μεσάζοντες’’ και θα μεταφερθεί για την επόμενη Κυριακή 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, όπως πάντα στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00πμ έως τις 14.00 το μεσημέρι.


Πάντοτε με παραγωγούς, που διαθέτουν προϊόντα συμβατικά, βιολογικά και παραδοσιακά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και με γεύσεις από την Ανατολή…

Με φρέσκα λαχανικά και φρούτα της εποχής . Με την συμμετοχή και ΚΟΙΝΣΕΠ ( Κοινωνικών Συνεταιρισμών), με σκοπό την μεγαλύτερη ανάπτυξη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει ως στόχο την στήριξη των μικρών παραγωγικών ομάδων, αλλά και προς όφελος των καταναλωτών.


Στο τέλος της δράσης θα συγκεντρώνονται, όπως πάντα, τα προϊόντα που προσφέρονται από τους παραγωγούς, αλλά και από τους πολίτες, που θέλουν να ενισχύσουν μέσα από τις δομές Αλληλεγγύης του Δήμου μας, τους δημότες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.


Σημ: Υπενθυμίζουμε ότι όποιος θέλει, μπορεί να συμμετέχει ενεργά στον σύλλογο ‘’Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών’’, και να βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της δράσης της δομής ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’….xorismesazontesfilxal.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων